• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Devetorica igrača Zvezde rutinski dobili Čačane: Crveno-beli gaze ka vrhu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Utakmica 15. kola ABA lige je odigrana sa zakašnjenjem.

 crvena-zvezda-borac-cacak-aba-liga-odlozeni-mec Izvor: MN PRESS

Petorica stranaca koji su falili crveno-belima i za Kup Radivoja Koraća, Džoni O'Brajant koji je u međuvremenu prišao izlaznim vratima kluba i Boriša Simanić koji je sa naconalnim timom. Izostanaka previše, ali...

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je i u takvom sastavu uspela rutinski da izađe na kraj sa Borcem iz Čačka, jednim od najslabijih timova u ovosezonskoj ABA ligi.

Crvena zvezda - Borac 83:63 (23:16, 15:17, 23:14, 22:16)

Već u prvoj četvrtini crveno-beli su stigli do sedam poena prednosti, predvođeni Lojdom i Simonovićem, a na početku drugog dela prvi put su imali dvocifrenu prednost. Kada je delovalo da su Čačani slomljeni i da će prednost samo rasti, to se nije desilo.

Todorović i Čarapić su održavali Borac, mučili Crvenu zvezdu i zadavali probleme Dejanu Radonjiću. Posebno u prvom poluvremenu, kada su obojica bili raspoloženi i kada su postigli većinu svojih poena. Borac je najbolje odigrao u drugoj četvrtini, kada je bio bolji rival od večerašnjeg domaćina, ali to nije uspeo da prenese u poslednje dve četvrtine.

Tada je dominirala Crvena zvezda! Iako je rotacija bila skraćena, fizička pripremljenost je došla do izražaja. Džordan Lojd je postigao neke važne poene, a u crveno-belom taboru večeras nije bilo neraspoloženih.

Prednost je samo rasla, do ubedljivih ''plus dvadeset'' na kraju meča!

Crvena zvezda: Lojd 17, Uskoković 7, Davidovac 3, Lazić 8, Radanov 7, Dobrić 12, Simonović 13, Jagodić Kuridža 8, Kuzmić 8

Borac: Torton 9, Smit 5, Miletić 9, Gavrilović, Nerandžić 7, Karapandžić, Novaković 3, Džons 5, Todorović 13, Čarapić 12

TABELA: Igokea 14-3, Crvena zvezda 13-3, Mornar 13-4, Cedevita Olimpija 12-3, Budućnost 12-3, Mega 12-6, Partizan 7-10, Split 5-13, Cibona 6-10, Zadar 5-9, Krka 5-10, FMP 5-10, Borac 4-11, Primorska 0-18 (ne takmiči se).

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC