• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Nemamo nikakvu prednost u odnosu na Budućnost, ali ni pritisak!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"U odbrani moramo da odigramo ne 100 odsto, nego 120 odsto", poručio je trener Igokee Dragan Bajić pred duel sa Budućnosti iz Podgorice.

 ABA liga 19. kolo Igokea Budućnost najava Dragan Bajić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Nakon 22 dana “pauze” u ABA ligi, tokom koje su osvojili Kup BIH i Kup RS, košarkaši Igokee se vraćaju takmičenju u regionalnoj ligi.

Ekipa Dragana Bajića u nedjelju od 21 čas dočekuje Budućnost u Laktašima, i to kao lider ABA lige sa 14 pobjeda i samo tri poraza u dosadašnjem toku sezone.

Možda će vas zanimati

 Tri poraza imaju i Podgoričani, ali i dvije utakmice manje, pa dolaze sa skorom 12-3 i novim trenerom Dejanom Milojevićem, koji je debitovao na klupi Budućnosti pobjedom nad FMP-om.

“Za Budućnost mogu reći da su sa velikim ambicija ušli u ovu sezonu i kad je ABA liga u pitanju i Evrokup. To su pokazali rezultatima u dosadašnjem toku kako u Evropi tako i u ABA ligi. Koliko su ambiciozni u ovoj sezoni da je i pored dobrih rezultata došlo do promjene trenera. O Dejanu stvarno neću trošiti puno riječi, imam visoko mišljenje o njemu kao trenera”, rekao je Bajić, a potom dodao:

“Analizirajući tim Budućnosti i gledajući moj tim kao trener nisam našao nigdje prednost da imamo u odnosu na njih, kada su u pitanju igrački kvaliteti i same pozicije. To znači da mi u utakmicu moramo ući sa jednim maksimalnim angažmanom i da budemo maksimalno disciplinovani kada je odbrana u pitanju. Ono što stavimo pred sebe, te zadatke moramo ispoštovati ne mogu reći 100 odsto već 120 odsto. Moramo kroz jednu takvu odbranu da dođemo do lakih poena i naravno ako nam se kroz sve to ukaže šansa ja se nadam da ćemo je znati iskoristiti”.

Trener Igokee istakao je da njegova ekipa nema ni pritisak, uprkos poziciji koju trenutno zauzima.

"Bez obzira na prvo mjesto na kojem se nalazimo u ABA ligi nemamo nikakav pritisak, a ono što sam rekao svojim igračima naša je obaveza da do kraja ABA lige pokušamo ostvariti što bolji rezultat a samim tim i što bolji plasman na kraju. To će nam svima značiti u budućnosti kako nama trenerima tako i igračima, a naravno i klubu koji predstavljamo”, zaključio je Bajić.

Plejmejker Igokee Entoni Klemons poručio je da će on i saigrači pokušati da maksimalnim zalaganjem stignu do pobjede.

"Utakmica je novi izazov, dolazi nam poslije male pauze u prvenstvu. Igramo kod kuće i moramo biti spremni da odbranimo domaći teren. Borićemo se i pružiti najbolje od naših mogućnosti da ostvarimo pobjedu",  rekao je Klemons.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC