• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde su ovo čekali mesec dana: Radonjić ima skoro ceo tim, nedostaje samo jedan igrač! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tim Crvene zvezde se polako kompletira.

 crvena-zvezda-povrede-igraci-virus-korona-radonjic-bajern-najava Izvor: KK Crvena zvezda/Screenshot

Izgleda da je ono najteže za Crvenu zvezdu prošlo! 

Sastav sa Malog Kalemegdana bio je desetkovan još od finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća kada je korona "pokosila" tim Dejana Radonjića. 

Možda će vas zanimati

Otišao je Džoni O'Brajant, Boriša Simanić se priključio reprezentaciji, a čak pet prvotimaca je bilo pozitivno na virus korona. Posle skoro mesec dana čekanja, crveno-beli su skoro pa kompletni!

Na treningu pred meč sa Bajernom u 27. kolu Evrolige pijavili su se svi prvotimci osim Kina Koloma! Boriša Simanić se vratio sa reprezentativnih dužnosti, Kori Volden je već dao svoj doprinos u prethodnom evroligaškom meču, a sada su na treningu bili i Lengston Hol, Duop Rit i Lendri Noko.

Ipak, trener Dejan Radonjić pred ovaj meč nije otkrio da li su oni spremni da nastupe u duelu sa ekipom Andree Trinkijerija. 

"Nije novost sve ovo što nam se dešava ali najveći problem je što dugo traje! To jako dugo traje, i još nije kraj. Stvarno smo uspevali da pronalazimo rešenja i da budemo konkurentni da igramo dobro, i manje-više sam zadovoljan sa time, ali dugo traje. Nadam se da ćemo da budemo i dalje konkurentni i da sačekamo da vidimo kako se razvija situacija. Čeka nas utakmica sa Bajernom odličan protivnik koji igra dobro” rekao je trener crveno-belih koji je dodao da situacija oko igrača koji su praktično propustili sve utakmice u februaru nije još uvek najjasnija, i da će se odluke donositi iz dana u dan.

Izvor: KK Crvena zvezda/Screenshot

MVP Kupa Marko Jagodić-Kuridža je u prethodnim mečevima odigrao dosta duela na poziciji centra zbog smanjene rotacije ispod koša, a ističe da timu nije bilo lako da se prilagodi ovoj situaciji. 

"Nije lako u ovom trenutku, imamo dosta bolesnih igrača i stručni štab pokušava da izvuče najbolje u ovom trenutku iz svakog treninga i utakmica, ali igrači su "izmešali" pozicije dosta, svako se privikava na nešto novo, ne ide lako i nije lako. Međutim, moramo da damo sve od sebe na svakoj utakmici pa i ovoj sledećoj protiv Bajerna. Teška utakmica, odličan protivnik, duplo kolo, skraćena rotacija. Igraju jako dobro ove sezone, bore se za plej of, napravili su već dosta, i sigurno da su došli sa nekim ciljem ovde. Naše je da damo sve od sebe i da vidimo zašta je to dovoljno", rekao je krilni centar crveno-belih.

Meč u hali “Aleksandar Nikolić” igra se u utorak od 20.45 časova bez prisustva publike. Potom sledi put za Atinu na meč sa Olimpijakosom u petak. 

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC