• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK! Obradović otišao iz Zvezde pa je tužio!

Autor 000

Doskorašnji trener crveno-bijelih hoće da naplati raskinutu saradnju.

 Saša Obradović tužio KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda završila je na Evroliginom ''sudu'' za rješavanje sporova. Razlog za to su potraživanja koja od crveno-bijelih ima doskorašnji trener ekipe, Saša Obradović!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je ljetos stigao u klub, ali je saradnja prekinuta nakon samo dva mjeseca. Umjesto njega kormilo je ponovo preuzeo Dejan Radonjić, a Obradović sada od tima sa Malog Kalemegdana zahtjeva novac za narednih godinu i po dana, odnosno do kraja ugovora!

Možda će vas zanimati

Kako prenosi ''MozzartSport'', Obradović je tužio crveno-bijele i pored plata koje svakako može da traži zbog dobijenog otkaza, zahtjeva da mu se isplati i bonus za nedavno osvojeni Kup Radivoja Koraća.

Podsjećamo, Crvena zvezda je u Novom Sadu stigla do prvog pehara u sezoni, ali je u tom takmičenju nije vodio Obradović. Nekoliko mjeseci prije završnog turnira na klupu je seo Radonjić.

Nekadašnji organizator igre reprezentacije Jugoslavije je sam platio obeštećenje Monaku, kako bi preuzeo tim čiji je dres nosio tokom igračke karijere. Ipak, saradnja nije bila uspješna kako se očekivalo.

Crvena zvezda je otpustila Sašu Obradovića prije nešto više od dva mjeseca, nakon niza loših rezultata. Tada je djelovalo da su se klub i igračka legenda crveno-bijelih rastali u dobrim odnosima, ali nova dešavanja sada bacaju sjenku na taj rastanak.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC