• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgori evroligaš će se potpuno raspasti: Otišao još jedan, dvojica spakovali kofere!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ruski tim je u velikim problemima, a biće sve gore i gore.

 Himki će se potpuno raspasti: Otišao još jedan, dvojica spakovali kofere! Izvor: MN PRESS

Katastrofalna evroligaška sezona za Himki, ubedljivo najslabiji tim u takmičenju, dobija novu dimenziju. Večeras treba da igraju protiv Real Madrida, a u tom meču će biti lišeni usluga Dairisa Bertansa koji je raskinuo ugovor sa klubom.

Iskusni košarkaš je, kao i Stefan Jović pre nekoliko nedelja, zatražio čiste papire i priliku da pronađe novi angažman jer je ruski tim u katastrofalnom stanju. Kasni se sa platama, rezultata nema, a spremni da dignu sidro su i dvojica američkih igrača.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi dobro obavešteni Donatas Urbonas, nakon odigranog duplog kola u Evroligi ekipu će napustiti Džordan Miki i Erik Mekolum, dvojica iskusnih i kvalitetnih Amerikanaca. Ovo bi mogao da znači i potpuni raspad ruskog tima.

Podsećamo, nedavno je otkaz na klupi dobio Rimas Kurtinaitis, koji je vodio ekipu u prvom delu sezone, ali bez velikih uspeha. Nakon toga počeli su u javnosti da se pojavljuju finansijski problemi ruskog tima. Stefan Jović je obavestio klub da više neće nositi njegov dres, a sada su na to spremni i ostali igrači.

Dairis Bertans stariji je brat NBA igrača Davisa Bertansa koji je svojevremeno ostavio dubok trag igrajući za Partizan. Njih dvojica su godinama okosnica reprezentacije Letonije, a stariji od braće je tokom karijere igrao za Darušafaku, Olimpiju iz Milana, Nju Orleans,... 

Nakon 25 odigranih utakmica u Evroligi, Himki ima samo dve pobede i čak 23 poraza. Na meču protiv Reala su potpuni autsajderi, pa je sasvim očekivano da upišu još jednu pobedu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC