• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor poražen od dvojice "orlova": Kokoškov izgubio od Srba u borbi za plej-of!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslednji meč večerašnjeg programa u Evroligi.

 Valensija - Fenerbahče 66:52 Evroliga Izvor: MN PRESS

Duel ekipa koje se bore za mesto u plej-ofu završen je ubedljivom i gledajući samo četvrtu četvrtinu, lako pobedom Valensijom. Fenerbahče Igora Kokoškova pao je u Španiji protiv ekipe koja ne odustaje od doigravanja.

Zanimljive partije, kako bi se dokazali selektoru Srbije, odigrali su Vanja Marinković i Nikola Kalinić, dvojica potencijalnih reprezntativaca naše zemlje!

Valensija - Fenerbahče 66:52 (18:10, 19:18, 8:11, 21:13)

Možda će vas zanimati

Bivši košarkaš Crvene zvezde meč je završio sa sedam poena, četiri skoka i pet asistencija, dok je nekadašnji igrač Partizana imao pet poena i dve uhvaćene lopte. Bitan doprinos u važnoj pobedi.

Prve dve četvrtine pripale su domaćem timu, ali je Valensija najgorih deset minuta odigrala u trećem periodu, kada je mogla da prelomi meč. Tada ni Fenerbahče nije bio sjajan, ali je španski tim postigao samo osam poena za deset minuta košarke.

Ipak, Valensija je u poslednjoj deonici pronašla ritam. Bili su najefikasniji u tom delu meča, pa je rešili sve dileme oko pobednika ovog meča koji je možda bio i mali derbi 29. kola Evrolige.

Najefikasniji igrač susreta bio je Van Rosom iz Valensije sa 7 poena, dok je Jan Veseli u poraženom timu ubacio 15. Pratio ga je Nando De Kolo sa 14 poena, dok su u pobedničkom timu dvocifreni bili Tobi sa 12 i Hermanson sa 11 poena!

Selektor srpskog nacionalnog tima na ovom meču nije imao pomoć povređenog Marka Gudurića, čiji je povratak u Istanbul preokrenuo sezonu turskog kluba. Povreda Gudurića otkrila je mnogobrojne probleme Fenerbahčea u organizaciji napada, što se vidi i po broju postignutih poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC