• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volio sam Džaju i Pižona, ali prijatelji su mi partizanovci: Novi direktor crno-bijelih o tome da navija za Zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

"Išao sam na utakmice, ali to ne znači da sam sa KK Crvena zvezda bio blizak kao sa KK Partizan".

 KK Partizan sportski direktor Zoran Savić navijač Zvezde Pižon Džaja Izvor: MN PRESS

Proslavljeni košarkaš Zoran Savić imenovan je za novog sportskog direktora Partizana, a pri prvom obraćanju govorio je o "hibridnom modelu" koji će crno-bijeli ubuduće praktikovati.

Savić se u opširnom izlaganju dotakao mnogih tema, govorio je zašto se vratio u Srbiju poslije toliko godina, a tema na konferenciji za medije bila i njegova prethodna izjava u kojoj je otkrio da navija za Crvenu zvezdu u fudbalu.

Možda će vas zanimati

Novi direktor Partizana nije bježao od odgovora na ovo pitanje, poručivši da je to istina, ali da su mu isto tako svi prijatelji partizanovci i da nema kontakte ni sa kim iz KK Crvena zvezda.

"Živim 30 godina u inostranstvu, igrao sam za Virtus i Fortitudo, pa za Barselonu i otišao u Real Madrid, a onda sam se vratio u Barselonu kao generalni menadžer i niko mi nije postavljao neko tu neko pitanje. Poštuje me svi gdje sam igrao i radio", rekao je Savić i podsjetio da je u Bolonji imao jedan transparent navijača Fortituda - Zoran radi za nas, on ne igra za nas.

"Ja sam Hercegovac, navijao sam i za Čelik, otac za Velež, volio sam i Džaju i Pižona, išao sam na utakmice, ali to ne znači da sam sa KK Crvenom zvezdom bio blizak kao sa KK Partizan. Da nisam otišao u Barselonu iz Jugoplastike, otišao bih u Partizan".

"Imao sam kontakte sa Cveletom, pa drugu ponudu Zvezde 2000. godine, velika ponuda, ali nisam želio da miješam to jer je bilo i politike. Isto bi bilo i da je Partizan...".

Trostruki osvajač Evrolige poručio je da se najbolje slaže sa navijačima crno-bijelih.

"Vjerovatno bih imao mnogo para na računu sada, ali imam neke kodeks i neću da miješam politiku i sport. Svi su mi prijatelji silom prilika partizanovci. Niko od njih nije rekao ružnu riječ o Partizanu, porodica Radomira Antića, Lončar, Željko Obradović, Mačvan, niko mi ružnu riječ nije rekao o Partizanu", dodao je Savić.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC