• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak ritam za Zvezdu - Atina, pa Podgorica: Problem pred put, bolestan miljenik Delija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nije korona u pitanju", rekao je Radonjić.

 panatinaikos-zvezda-dejan-radonji-izjava-bolestan-dejan-davidovac Izvor: MN PRESS

Slede dva teška gostovanja za crveno-bele!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Panatinaikosa u Evroligi pokušati da odigra najbolje što može usled problema sa sastavom zbog povreda i bolesti igrača, ali i teškog rasporeda.

Možda će vas zanimati

"Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo, da budemo konkurentni protiv tima koji je u dobroj formi", rekao je Radonjić.

"Odigrali su dobar meč protiv Makabija, a i u domaćem prvenstvu su bili superiorni. Dobili su veliko pojačanje u Hezonji, Ti Džej Brej je takođe stigao, novi trener Odet Kataš je tu i to su krupne promene u odnosu na tim sa kojim smo igrali prvu utakmicu u Beogradu", dodao je trener Zvezde u razgovoru za klupski sajt.

Utakmica se igra u petak od 20 časova u Atini protiv Panatinaikosa, utakmicu 30. kola Evrolige. U prvom delu sezone Zvezda je pobedila Panatinaikos 74:71.

Radonjić je rekao da je Dejan Davidovac bolestan, ali da nije korona u pitanju, pa će on ostati u Beogradu, a svi ostali igrači će putovati u Atinu.

Radonjić je ukazao na težak raspored njegove ekipe, koja će do poslednje utakmice u regularnom delu ABA lige 19. aprila, odigrati 12 mečeva.

"Svesni smo da je ritam izuzetno naporan, u sedam dana igramo četiri utakmice koje su intenzivne i bitne i to iziskuje mnogo napora. Uspeli smo da budemo dosta dobri u poslednjim utakmicama, a razmišljamo o situaciji oko povreda, bolesti… Predugo to traje, ali idemo u Atinu, o tome razmišljamo sada", naveo je trener crveno-belih.

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić, koji je svojevremeno igrao za Panatinaikos, rekao je da atinska ekipa ima odlične igrače, ali da će crveno-beli dati sve od sebe.

"Njima ta utakmica u petak mnogo znači, tim koji je popunjen na svim pozicijama, koji je doveo i neke nove igrače u međuvremenu, novi je i trener Kataš. Naše je da odigramo što bolje i da damo sve od sebe", dodao je Kuzmić.

Po završetku utakmice u Atini, crveno-beli putuju u Podgoricu, gde će u nedelju igrati protiv Budućnosti u ABA ligi.

(BETA)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC