• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi i Partizanu licenca Evrolige na pet godina: Čović poručio da "vječiti" to zaslužuju, ali...

Autor Dragan Šutvić

"Mi radimo na tome, pričamo sa Evroligom, ali...".

 Nebojša Čović A licenca Zvezda Partizan pet godina Izvor: TV Prva//screenshot

Prethodnih dana društvenim mrežama i u pojedinim medijima kružile su informacije da bi Crvena zvezda mogla da dobije "A" licencu Evrolige, ali (za sada) od toga nema ništa.

To je potvrdio prvi čovjek kluba Nebojša Čović gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva.

Možda će vas zanimati

"Na ovim prostorima A licencu po svemu zaslužuju i Zvezda i Partizan, i to na pet godina", kazao je otvoreno Čović koji je i ranije isticao da "vječiti" zajedno treba da nastupaju u najjačem evropskom takmičenju.

"Treba nam i podrška država za garancije za finansijsku stabilnost. Ali, mi ne odlučujemo oko toga. Mi radimo na tome, pričamo sa Evroligom, ali za sada još ništa nema".

"Finansije su jako bitne danas, sport je postao privredna grana", zaključio je Čović koji se prilikom gostovanja osvrnuo i na gostovanje u Podgorici koje slijedi Zvezdi.

"O DERBIJU"

"Ja sam rekao da nas čeka derbi, ako to može da se nazove derbijem. Za mene je derbi na ovom prostorima samo jedan: Zvezda - Partizan, Partizan - Zvezda. To je činjenica. Ovi što preko noći pokušavaju da budu veliki, teško to ide pored Zvezde i Partizana", poručio je Čović.

"Vidjeli ste da je tokom nedjelje bilo puno nekakvih informacija. Te Davidovac i Kolon, pa da mi idemo u Evroligu... Što je uvijek interesantno pred takve utakmice koje igramo na prostoru Crne Gore. A onda ide onaj pokušaj, kada vas neki zagrlje i poljube, pa šta može da vam se desi ujutru. Mi smo tog toplog zeca prošli 2018. godine. Prošli smo divljanje milogorskih funkcionera u Morači. Sad nema publike i valjda se to neće ponoviti. I nikad se nisu izvinili", kazao je Čović.

Predsjednik crveno-bijelih je rekao da Zvezda mora da vodi i računa zbog suđenja, spomenuvši dešavanja na meču Cibona - Budućnost, a dodao je i da "Bokan mora da shvati da je ovo ABA liga, a ne Bokan liga".

"Oni stalno prave neke zavjere. Pred svaku utakmicu. Ja nemam ništa protiv, neka tako misle. Mi smo Crvena zvezda. Ja ne putujem u Podgoricu iz zdravstvenih razloga".

"Imao sam koronu i savjetovano mi je da mirujem i da se ne nerviram... Vidjećemo ko je bolji i ko će pobijediti u toj važnoj utakmici, jer su u derbiju već pobijedili", zaključio je Čović na TV Prva.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC