• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo je! NBA spektakl kakav nikad nismo videli: Tejtum sa 50 odveo Seltikse u plej-of, prvi tim već ispao! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neobičan sistem plej-ina pred početak plej-ofa doneo je uzbuđenja u prvim mečevima doigravanja.

 boston seltiksi u plej ofu nba Izvor: Tanjug/AP/Charles Krupa

Počeo je NBA spektakl, drugačiji nego ikada pre! Utakmicama plej-ina u okviru novog formata doigravanja, počela je završnica sezone. I odmah smo dobili odlične mečeve.

Boston Seltiksi plasirali su se u plej-of vođeni neverovatnim Džejsonom Tejtumom, dok je Šarlot prvi eliminisani tim!

Možda će vas zanimati

Boston je u noći između utorka i srede savladao Vašington Vizardse 118:100 u direktnom okršaju za mesto u plej-ofu, kao duel sedmoplasiranog i osmoplasiranog tima Istoka.

Vođeni Tejtumom koji je ubacio 50 poena, Seltiksi su obezbedili plej-of seriju protiv Bruklina, dok će Vašington sada imati još jednu priliku za popravni.

Ta prilika dolazi protiv boljeg iz plej-in okršaja Indijane i Šarlota, a Pejsersi su upisali ubedljiv trijumf 144:117!

To znači da je Šarlot već završio učešće u doigravanjima, dok će Vašington i Indijana svojim susretom odlučiti ko će na megdan najboljem timu Istočne konferencije, ekipi Filadelfije.

Zvezda večeri bio je Džejson Tejtum, koji je Seltikse poveo ka plej-ofu sa 50 poena, ali tek 14 ubačenih koševa, pošto je čak 17 poena ubacio sa linije za slobodna bacanja.

Boston je protiv Vašingtona imao i raspoloženog Kembu Vokera sa 29 poena, dok tandem Bredli Bil - Rasel Vestbruk nije mogao da izađe na kraj sa timom iz Masačusetsa. Ubacili su 22, odnosno 20 poena, u susretu u kojem je Boston tokom najvećeg dela meča kontrolisao rezultat.

Što se tiče drugog susreta, u kojem je Indijana eliminisala Šarlot, Hornetsi tek nisu imali šanse. Pejsersi su slavili sa 27 poena razlike i predvodio ih je Ošaje Briset sa 23 poena, dok je Domantas Sabonis imao učinak 14 poena i 21 skok. Bivši igrač Mege Goga Bitadze takođe je doprineo dabl-dabl učinkom od 14 poena i 10 skokova. U poraženom Šarlotu isto toliko ubacio Majls Bridžis.

U noći između srede i četvrtka čekaju nas plej-in mečevi na Zapadu - Memfis će ugostiti San Antonio, dok će drugi meč igrati Los Anđeles Lejkersi i Golden Stejt Voriorsi.

Pobednik ovog drugog susreta će odmah direktno u plej-of na megdan Finiksu, dok će poražen iz mečka Lejkersa i Voriorsa ići na boljeg iz meča Memfis - San Antonio da odluči pitanje ko će biti rival Juti Džez.

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC