• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan šokirao Amerikance - Lakše je nego u Evropi: Donio pobjedu pa objasnio: Nema upaljača, kovanica i lasera!

Autor Dragan Šutvić

Srpski košarkaš je igrao u atmosferi koja Amerikancima smeta, ali njemu veoma prija.

 bogdanović nba nema kovanica upaljača lasera Izvor: Tanjug/AP Photo/Matt Slocum

Bio je Bogdan Bogdanović sinoć jedan od heroja Atlante! Navikao je na publiku, bučnu atmosferu i ludilo u hali dok je igrao evropsku košarku, pa su ga navijači Filadelfije motivisali da pomogne svom timu da stigne do brejka u prvom meču serije.

Postigao je 11 poena u prve dijve četvrtine, kada je Atlanta gradila veliku prednost, a zatim i ključnih pet poena u finišu meča. Filadelfija se vratila, a Bogdan, koji se nakon meča šalio na svoj račun, trojkom i slobodnim bacanjima riješio pitanje pobjednika!

Možda će vas zanimati

Njegovu partiju primijetio je i jedan bivši košarkaš Zvezde, koji je Amerikancima objasnio da Bogdana ništa ne može da poremeti.

Igranje u Srbiji, Turskoj, gostovanja u Grčkoj... Sve je to uticalo na Bogdana koji ovog puta nije morao da se suoči sa kovanicama, upaljačima i laserima!

''Svi me znate dugo, znate gdje sam igrao. Kada ste u NBA ligi, dok šutirate slobodna bacanja niko vas neće gađati novčićima ili upaljačima, niti vam uperiti laser u oči. To mi se dešavalo na gostovanju Panatinaikosu. Bilo je teško igrati i pogađati u takvim uslovima, sada znam da toga nema. Ovdje je bitno samopouzdanje i mentalna snaga - pogodi bacanja i utišaj publiku'', zaključio je srpski košarkaš.

Bogdan Bogdanović je meč protiv Filadelfije završio sa 21 postignutim poenom, četiri skoka i pet asistencija. Atlanta vodi 1-0 u polufinalnoj seriji Istoka, a naredni meč se igra u noći između utorka i srijede, od 03:30 po našem vremenu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC