• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Zvezda krade najboljeg igrača Budućnosti: Crnogorac je plejmejker za narednu sezonu!

Autor Dragan Šutvić

Crnogorski plejmejker pred potpisom.

 košarka nikola ivanović budućnost crvena zvezda transfer Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda traži plejmejkera za narednu sezonu i pronašla ga je u redovima rivalske Budućnosti - pred potpisom je Nikola Ivanović!

Crnogorac koji već godinama s uspehom nosi dres Podgoričanama postaje slobodan igrač, a Zvezda je odmah reagovala i spremila mu ugovor, prenosi saznanja portal "Mozzart Sport".

Možda će vas zanimati

Ivanović (27, 190 cm) igra na pozicijama plejmejkera i beka-šutera, a prethodne četiri sezone bio je jedan od najboljih igrača Budućnosti.

Zvezda je to posebno osjetila u sezoni 2017/18, kada je Ivanović blistao u finalu ABA lige, upravo protiv crveno-bijelih, a sa podgoričkim timom je osvojio ukupno 13 trofeja u dva mandata. Nastupao je još za Mornar, Megu, AEK i Orlandinu.

Ivanović je prošle sezone za Budućnost u ABA ligi prosječno bilježio 12,9 poena, 4,9 asistencija i 2,8 skokova, dok nije bio na prepoznatljivom nivou u velikom finalu.

U prvom porazu Budućnosti u Beoradu je bio odličan i postigao je 16 poena i imao 10 asistencija, a poslije toga je bilježio 12, 11, 11 i 8 poena uz ne tako impresivne procente šuta, dok je odlučio da ne produži ugovor sa podgoričkim timom i promijeni sredinu poslije četiri sezone.

Može se reći da je Ivanović već godinama jedan od najboljih igrača na Jadranu, a da će Zvezda u njemu dobiti veliko pojačanje, naravno ako pregovori budu uspješni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC