• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u Partizanu - vraća se Željko Obradović! Dogovoreno - "Žoc" vodi crno-bijele do 2024?!

Autor Dragan Šutvić

Uskoro i zvanično: Željko Obradović ponovo na klupi Partizana?!

 kk partizan željko obradović Izvor: MN PRESS

Po svemu sudeći, uskoro bi mogla da odjekne detonacija iz Humske ulice! Željko Obradović se vratio u Partizan, objavio je Kurir.

Prema pisanju tog lista, najtrofejniji evropski trener dogovorio je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima. "Postigao je dogovor sa svim bitnim stranama u cijeloj priči", objavljeno je.

Možda će vas zanimati

Objašnjeno je i da Obradovićev dolazak potvrđuje da će Partizan moći da napravi budžet i tim koji bi "napao" titule na svim frontovima, a samim tim i plasman u Evroligu, do koje će moći kroz ABA ligu i Evrokup.

Predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović rekao je u subotu da je u kontaktu sa Obradovićem i da pričaju o svemu, a samim tim i o povratku legendarnog stručnjaka na klupu crno-bijelih.

Ovako su ga Grobari dočekivali u Evroligi!

Legendarni "Žoc" (61) nije radio ove sezone nakon što je u proljeće 2020. napustio Fenerbahče. Prethodnih nedjelja je najavio da će raditi sljedeće sezone i lično je ostavio prostor da to bude u Partizanu.

"Zar ludost nekad nije dobra?", zapitao je tada Obradović i raspalio maštu navijača, koji će po svemu sudeći sljedeće sezone euforično dočekati trenera koji je vodio crno-bijele do najvećeg uspejha u istoriji srpske klupske košarke - osvajanja titule prvaka Evrope 1992. godine.

Nakon toga postajao prvak Evrope još rekordnih osam puta, a na vrh Starog kontinenta vodio je Huventud, Real Madrid i Fenerbahče po jednom, a Panatinaikos čak pet puta.

Ako ova vijest bude ozvaničena, Obradović će odmah podići Partizanove ambicije na najviši nivo poslije jedne od najlošijih sezona crno-bijelih, u kojoj nisu stigli ni do ABA plej-ofa, ni do jednog domaćeg finala.

Sa "Žocom" na klupi i sa sigurno jačim timom, Partizan će stremiti mnogo većim - najvećim ciljevima.

(Mondo/Kurir)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC