• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Jokićem smo bili peti! Jaki kao zemlja i bez njega: Muta Nikolić se oglasio - Kad dovedeš na silu, nema rezultata!

Autor Dragan Šutvić

"I Divac i Paspalj jedne godine, pa smo bili prvaci", podsjeća Muta Nikolić.

 nikola jokić olimpijske igre miroslav nikolić sa jokićem smo bili peti Izvor: MN PRESS

Srbija će na Olimpijskim igrama biti bez Nikole Jokića, najboljeg igrača svijeta, koji je zbog umora i trudnoće supruge Natalije Maćešić odlučio da odbije poziv Igora Kokoškova.

To je učinio putem medija i zbog toga se selektor i dalje nada da će se predomisliti, a njegova odluka izazvala je različite reakcije u javnosti. Ima onih koji ga napadaju, ali i onih koji brane Somborca zbog ove odluke da preskoči Olimpijske igre.

Srpski trener Miroslav "Muta" Nikolić, dugogodišnji pomoćnik u reprezentaciji, kazao je da je igranje za državni tim "uvijek dobrovoljno" i kada "dovedeš nekoga na silu - nema rezultata".

"Ne zamjeram mu, to je njegova odluka. Mnogo je i ralije bilo otkazivanja u reprezentaciji. Divac, Đorđević, Paspalj i mnogi drugi, pa se dolazilo do medalja.Imamo mi strašne igrače, odlčnu reprezentaciju sa Jokićem ili bez njega, spoj mladosti i iskustva, što je najbolja moguća stvar", poručio je Nikolić u razgovoru za "Blic".

Nikolić dodaje da bez obzira na MVP priznanja, reprezentaciji su potrebni igrači koji će da igraju za Srbiju i da nikoga nije potrebno tjerati da to čini ako neće.

Izvor: MN PRESS

"Ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju, iskustvo i mladost, jaki smo k'o zemlja", naglasio je Nikolić i podsjetio na slučajeve od ranije.

"Svi su već otkazivali ranijih godina. I Divac i Paspalj jedne godine, pa smo bili prvaci. A ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju. A sa Jokićem smo bili peti u Kini. A naša reprezentacija ima ekipu sa kojom sigurno možemo da uzmemo jednu od medalja, i bićemo visoko plasirani, to je jasno. Mi smo uvijek tražili da uzmemo jednu od medalja što nije neuspjeh, ovo je sad momenat da smo najjači pa da odemo tamo da pobijedimo Amerikance. Amerikanci će isto da otkazuju, neće biti u punom sastavu", zaključio je Nikolić.

(MONDO/Blic)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC