• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Jović u bolnici! Igor Kokoškov otkrio loše vijesti - Četvorica su povrijeđena, a najvažnije dolazi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbija je izbjegla neprijatan poraz, ali je poslije meča ipak u velikom problemu. Čak četvorica nosilaca igre imaju probleme!

 povrijeđena četvorica košarkaša srbije Izvor: MN PRESS

Napet meč protiv Filipina bio je na trenutak prekinut u posljednjoj četvrtini, kada se plejmejker Srbije Stefan Jović povrijedio i pao na parket.

Iskusni organizator igre nije mogao sam da ustane, a srpski tim je srećom ostao pribran i poenima Bobana Marjanovića spriječio senzaciju u "Pioniru".

Možda će vas zanimati

Nažalost, poslije utakmice u prvom planu je bila priča o povredama, jer zbog različitih problema nisu igrali Nikola Kalinić i Nemanja Bjelica, kao ni Vasilije Micić, koji se skinuo u opremu, pa ipak presjedio meč kraj klupe.

Selektor Kokoškov govorio je na konferenciji prvo o Joviću, potvrdivši da je on odmah odveden u bolnicu na dalje preglede noge, jer se na parketu držao za list.

"Ne mogu mnogo da kažem o povredi Jovića. Imaće pregled magnetnom rezonancom, trenutno je u bolnici i uskoro ćemo više znati o njegovoj povredi. Nedostaje nam i želimo ga nazad. Šteta što je izašao", rekao je Kokoškov o plejmejkeru.

Pogledajte trenutak Jovićeve povrede.

Zašto nije igrao i Vasilije Micić? Zagrijavao se, bio je uz ekipu, ali je selektor odlučio da preventivno ne igra i da ne pogoršava povredu s kojom je nastupio u prošlom meču.

"Dobio je udarac u rame, igrao je kroz bol u prvom meču i iako ga je završio na terenu, nije se osjećao dobro. Bio je obučen večeras i moja je odluka bila da ne igra."

Kakva je situacija sa Nemanjom Bjelicom i Nikolom Kalinićem?

"Idemo dan po dan, vjerujemo medicinskom osoblju. Uvijek ćemo štititi zdravlje igrača, to nam je najvažnije. Nemanja je dobio udarac u koljeno, zato nije igrao. Kalinić je fauliran pod košem Dominikane, nesportska lična je bila, želimo da svi igraju da daju sve od sebe, ali moramo u isto vrijeme da budemo pažljivi i da spriječimo povrede. Kalinić se povrijedio, nisu bili u mogućnosti da igraju. Četvorica su povrijeđena, ne znam kakav je njihov status, šta god ljekari kažu, poslušaću."

Srbija će sada imati dva dana odmora do subote i polufinala kvalifikacionog turnira koji će biti završen u nedjelju i sa kojeg će samo jedan tim otići u Tokio.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC