• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrušev u Partizanu? Agent se hitno oglasio: Nije bilo, a nadam se i da neće biti razgovora!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miško Ražnatović se oglasio poslije spekulacija da Filip Petrušev napušta Megu i da je potencijalna destinacija Partizan.

 raznatovic-o-petrusevu-u-partizanu Izvor: MN PRESS

Mladi srpski košarkaš Filip Petrušev imao je sezonu iz snova u Megi, pa s obzirom na njegov potencijal, i uopšte kvalitet u ovom trenutku, nije nikakvo iznenađenje da je na oku mnogih klubova.

Možda će vas zanimati

Pokazao je i u dresu reprezentacije Srbije da je pred njim velika karijera, ali svi njegovi kratkoročni planovi vezani su isključivo za Megu. Zato se prvi čovjek kluba Miško Ražnatović oglasio na Tviteru i stavio tačku na spekulacije o njegovom odlasku.

"Filip Petrušev je potpuno fokusiran na reprezentativne obaveze, zbog kojih je propustio sve NBA treninge, a kada su klupski planovi u pitanju - isključivo ne NBA draft 29. jula", napisao je Ražnatović.

Pretpostavka je da se agent oglasio nakon spekulacija da će Petrušev preći u Partizan.

"Nije bilo, a neće ni biti razgovora sa evropskim timovima u toku ovog mjeseca! Iskreno se nadam ni kasnije...", dodao je Ražnatović.

Petrušev je stigao u Megu sa Gonzage i već u prvoj sezoni dobio je tri individualna priznanja ABA lige - za najvećeg talenta, za najboljeg strijelca i najkorisnijeg igrača, pa nije nikakvo iznenađenje što bi ga možda Željko Obradović želio u novom ambicioznom Partizanu za narednu sezonu.

Izvor: MN PRESS

Prethodno se i Zvezda spominjala, međutim Nebojša Čović je u januaru demantovao priče o njegovom angažovanju i rekao da Zvezda "prosto nema te pare".

"On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmijao. Poslije toga je to 'skinuto' na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmijao. Imali smo još drugih prijedloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli. Želim mu uspješnu karijeru, on je dijete ponikao u Železniku, tamo je živio, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sljedeće sezone u NBA", dodao je predsjednik Zvezde.

(MONDO)

Možda će vas zanimati



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC