• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesterman i Micov? Pričaćemo sa njima: Obradović već traži pojačanja - na meti dva velika partizanovca!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli bi mogli u novu sezonu da uđu jači za dvojicu igrača koji su donedavno nastupali u Evroligi.

 željko obradović planira pojačanja za kk partizan Izvor: MN PRESS

Prije nekoliko dana Željko Obradović je i zvanično preuzeo Partizan, a danas je predstavljen kao trener kluba u kom je i počeo svoju izuzetno uspješnu karijeru. Partizan ima trenera, sad su neophodna pojačanja!

I Žoc već ima neka imena na umu. U narednom periodu pregovaraće se sa dvojicom iskusnih evroligaških košarkaša - povratnika u crno-bijeli dres, Vladimirom Micovim i Leom Vestermanom.

Možda će vas zanimati

Za njih dvojicu su novinari upitali novog trenera crno-bijelih, a on nije želio da krije karte. Nema sumnje da bi obojica bili velika pojačanja za Partizan, pa će klub ubrzo početi pregovore.

''Micov? Nedavno je izašao iz ugovora, provjerićemo i razgovaraćemo. Vesterman? Izašao je iz ugovora i razgovaraćemo. Ali ne mogu da dozovem igrača, a da se poslije toga skinemo Zoran i ja da igramo. Tim se pravi sa balansom, sa normalnim odnosima, sa tim da izlaze na teren i da budu svjesni da su kvalitet da su tim. Ne možemo da jednog pratimo toliko i toliko, a da drugi igraju za sjemenke. Imaćete informacije'', rekao je novi trener Partizana.

Pogledajte fotografije sa predstavljanja Željka OBradovića:

Vladimir Micov (36) je kratko, samo dva mjeseca, nosio crno-bijeli dres. On je u proljeće 2007. godine bio na pozajmici iz Budućnosti, a u kratkom roku je sa Partizanom postao šampion Srbije. On je od ovog ljeta slobodan, pošto je prije nekoliko dana raskinuo ugovor sa Olimpijom iz Milana. Poznato je da je veliki navijač Partizana, baš kao i francuski plejmejker.

Vesterman (28) više nije košarkaš Barselone, a u Beogradu je proveo dvije sezone. Od tada ga je put vodio u velike evropske klubove poput Limoža, Žalgirisa, CSKA iz Moskve, Fenerbahčea i Barselone, a njegov povratak bi bio dragocjen za Partizan.

Novi trener beogradskih crno-bijelih istakao je da Jan Veseli, koji ima ugovor sa Fenerbahčeom, nije dostupan Partizanu. Njegov ugovor je preveliki za srpski klub, pa je on van domašaja tokom ovog ljeta.

Povratak Željka Obradovića u Partizan je ove nedjelje košarkaška vijest u Evropi. Podsjećamo, Obradović se u klub vraća nakon skoro tri decenije, a sada će raditi na mjestu na kom je prvi put u trenerskoj karijeri postao šampion Evrope.

U međuvremenu je postao najtrofejniji evropski trener, sa čak devet kontinentalnih titula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC