• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo ću da zovem Radonjića, a sa Čovićem neće biti problema: Obradović poručio Grobarima - Bodrite nas, bez vrijeđanja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović na promociji u Partizanu pričao i o odnosu sa Dejanom Radonjićem i Nebojšom Čovićem.

 željko obradović prva izjava nakon povratka u partizan Izvor: MN PRESS

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović vratio se u Partizan poslije 28 godina, a na zvaničnoj promociji u novom-starom klubu govorio je o mnogim temama koje zanimaju navijače crno-bijelih, pa čak i o onim "škakljivim".

S obzirom na to da je bilo dosta tenzija između "vječitih" u prethodnom periodu, Obradović je upitan kako će reagovati na tenzije ako ih bude.

Možda će vas zanimati

"Nećemo biti neko ko bilo koga provocira. Trudićemo se da damo primjer svima, na tome ću da insistiiram. Prvo ću da pozovem Dejana Radonjića da sjednemo i razgovaramo, kao što hoću i sa ostalim trenerima iz drugih klubova. Znam dosta njih, da ne pričam o drugima iz Evrolige gdje sam predsjednik tog udruženja", rekao je Obradović.

Novi trener Partizana želi normalan odnos i sa Nebojšom Čovićem, a od navijača traži da ubuduće podržavaju samo klub i da ne vrijeđaju nikoga.

"Što se tiče Čovića, ja sam sa njim u korektnim odnosima i volio bih da se taj odnos nastavi i ne vjerujem da ćemo imati problem. Ne vidim razlog, mi smo odgovorni ljudi, znamo šta radimo i pričamo", rekao je Obradović i dodao:

"Navijačima je poruka da podržavaju igrače, odanost klubu i da znaju da je dug put do tog cilja. Nek pokažu svima u Evropi da su primjer. Da bodre nas, ali da ne čujemo jednu ružnu riječ na račun bilo koga, trenera... Da svi pričaju o našoj odanosti, to je moja želja i insistiraću na tome jer će pokazati ono što jesu, a to su najbolji."

Kazao je Obradović i da da navijači ne mogu da mu "nabiju presiju" kakvu će on samom sebi, pošto su njegova očekivanja ogromna:

"Ja znam šta želim i kako ću da se ponašam, ako neko bude nezadovoljan, to je za poštovanje i neću imati problem sa tim", zaključio je Obradović na današnjem predstavljanju u voljenom klubu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC