• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željkova prva "sječa" u Partizanu - otišlo pet igrača: Obradović novi tim pravi skoro od nule!

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović na prvom treningu u novoj sezoni neće zateći čak pet igrača iz prethodne godine. Petorka napustila Partizan.

 kk partizan odlazak pet igrača Izvor: MN PRESS

Željko Obradović je ove nedjelje zvanično sjeo na klupu Partizana i poručio da vjeruje da može da odvede tim do mjesta u Evroligi, ali za to će mu biti potreban i bolji tim. Zajedno sa predsjednikom Ostojom Mijailovićem i sportskim direktorom Zoranom Savićem napraviće novu ekipu za četiri fronta u 2021/22, a prvi konkretni potezi su već povučeni.

Nakon što je danas objavljeno da je Erik Mika napustio Partizan usljed isteka ugovora, crno-bijeli su to potvrdili i naveli da su još četvorica košarkaša bivši.

Pored pomenutog Amerikanca, ugovori su istekli i Ognjenu Jaramazu, Džošu Perkinsu i Nikoli Jankoviću i oni su slobodni u odabiru nove sredine, dok je Partizan raskinuo ugovor sa Rašonom Tomasom, pa  je i on dobio "čiste papire".

"Klub se zahvaljuje Rašonu, Ognjenu, Nikoli, Eriku i Džošu na svemu što su prikazali u crno-bijelom dresu i želi im puno sreće u nastavku karijere", naveli su iz Partizana.

Izvor: MN PRESS

Obradović će tako novi Partizan praviti "praktično od nule", a sada na raspolaganju od igrača iz prethodne sezone ima tek Markusa Pejdža, Vila Mozlija, Radeta Zagorca, Novicu Veličkovića, Nemanju Dangubića, Uroša Trifunovića i nekoliko mladih igrača.

Ranije je već nagoviješteno da će pomenuta "petorka" napustiti Partizan, a crno-bijeli su željeli da zadrže samo Ognjena Jaramaza, međutim on ima druge ambicije za iduću sezonu.

"Ideja je da imamo najbolje moguće domaće igrače, vidjećemo koliko će to biti moguće s obzirom na nedostatak domaćih igrača. Znaju oni ideju našu da treba da bude okosnica tima i u budućnosti, razlog je bio da Jaramaz želi da igra Evroligu i planiramo ekipu bez njega", poručio je Obradović na zvaničnom predstavljanju u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC