• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drim tim se probudio i razbio srpskog dželata: Amerikanci neće više poniženja, NBA zvijezde uništile Argentinu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Selekcija koja je zaustavila Srbiju na putu ka medalji na Svjetskom prvenstvu u Kini, sada je doživjela ubjedljiv poraz od američkog tima.

 košarka sad argentina 108 80 Izvor: Tanjug/Las Vegas Review-Journal via AP/Chase Stevens

Doživjeli su Amerikanci dva teška poraza u toku priprema za Olimpijske igre, ali su sada konačno uspjeli da se trgnu. Selekcija SAD konačno je pokazala pravu silu, ubjedljivo savladavši Argentinu i tako najavili da su dva kiksa iza njih.

SAD - ARGENTINA 108:80

Možda će vas zanimati

Prvo su ih šokirali Nigerijci, a onda je pobjeda Australije dovela nervozu u "drim-timu" na vrhunac - dva poraza zaredom bila su nezamisliva za Amerikance punih 30 godina, a i Greg Popović je imao burnu raspravu sa jednim novinarom posle toga.

No, sada će stvari biti bolje po selekciju SAD. Trijumf 108:80 došao je uz dvocifrenu prednost tokom čitavog meča. Već na startu je postalo jasno u kom pravcu će ići stvari, kada su Amerikanci prvu dionicu dobili rezultatom 33:19.

Njihova prednost je nastavila da raste prije nego što je u finišu dostigla 31 poen u korist SAD. Amerikanci su šutirali sa 50% iz igre uz 13 ubačenih trojki iz 29 pokušaja.

"Drim tim" je predvodio tandem Kevin Durent - Bredli Bil sa po 17 poena, Zek Lavin je dodao 15, Demijen Lilard 13, a sa 12 poena dvocifren je bio i Bem Adebajo.

Argentinci, ekipa koja je 2019. zaustavila Srbiju na Svetskom prvenstvu na putu ka borbi za medalju, nisu mogli da se nose sa NBA zvezdama.

Luis Skola je imao 16 ubačenih poena za 19 minuta na terenu, dok je Nikolas Laprovitola ubacio 13. Saigrač Nikole Jokića iz Denvera, Fakundo Kampaco ubacio je 12, a Gabrijel Dek 10 poena.

SAD - Argentina 108:80
Izvor: YouTube/MLG Highights

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC