• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanka zbog Srbije ustaje u 4.30, ne zaboravlja "orlice"! Košarkašice imaju posebnu podršku iz SAD! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Američka košarkašica Danijel Pejdž se možda penzionisala, ali je i dalje uz reprezentaciju Srbije.

 srbija košarkašice olimpijske igre danijel pejdž Izvor: MN PRESS, Instagram/dpage52/Screenshot

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je pobjedom startovala na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je poslije velike drame savladala Kanadu (72:68), a partija srpskih djevojaka pratila se i u SAD!

Bez obzira što vremenske zone muče sve stanovnike Sjedinjenih Američkih Država koji moraju da budu budni čitavu noć kako bi ispratili mečeve, to nije predstavljalo problem nekadašnjoj reprezentativki Danijel Pejdž koja nije zaboravila Srbiju.

Možda će vas zanimati

Pejdž je Amerikanka koja je postala prva naturalizovana reprezentativka Srbije u košarci, a bez obzira što se vratila da živi u SAD - nije zaboravila djevojke sa kojima je briljirala u Riju.

Danijel, odnosno Danijela kako smo je prozvali kada je 2015. dobila srpske papire, osvojila je zlatnu medalju sa "lavicama" 2015. godine na Eurobasketu, pa bronzu na Olimpijskim igrama 2016. godine, a sada navija da se košarkašice vrate sa još sjajnijom medaljom.

Ona je na Instagramu okačila fotografiju koja je nastala u 4.30 ujutru, a na kojoj se vidi da gleda meč Srpkinja i Kanađanki i navija za Jelenu Bruks, Sonju Vasić, Sašu Čađo...

Izvor: Instagram/dpage52/Screenshot

Posebnu pažnju sigurno obraća i na Anđelu Dugalić, najmlađu reprezentativku kojoj je tek 19 godina, a koju je ona preporučila Marini Maljković. Anđela je rođena u Americi, a na jednom koledžu radi Danijel Pejdž i tako su se upoznale.

"Ja sam znala ko je ona, a ona nije znala ko sam ja još uvijek. Kad sam pričala sa njom pitala me: 'Vidim ić na prezimenu, jesi ti Srpkinja?' Ona je javila selektorki i eto me u timu", ispričala je Dugalić nedavno.

Sigurno je Danijel Pejdž drago i zbog Ivon Anderson, američke košarkašice, koja je takođe dobila srpski pasoš i pokazala da ga zaslužuje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC