• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea bez Bajića počela pripreme: Znatno izmijenjeni sastav sprema se za veliku borbu na dva fronta

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U predstojećoj sezoni Aleksandrovčane očekuju nastupi u Ligi šampiona i ABA ligi.

 igokea počela pripreme Izvor: Promo/KK Igokea/Nenad Vuruna

Košarkaši Igokee počeli su pripreme za predstojeću sezonu, a na prvom treningu nije bilo trenera Dragana Bajića, koji će se ekipi priključiti po završetku obaveza sa reprezentacijom Sjeverne Makedonije.

Makedonci igraju prvu rundu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, pa će Bajić vratiti u skorije vrijeme, dok će u međuvremenu ekipu voditi njegov pomoćnik Marko Barać.

Možda će vas zanimati

Igokeu iduće jeseni ponovo očekuju velike borbe na dva fronta, Ligi šampiona i ABA ligi, u kojima je prošle sezone ostvario odlične rezultate. Ono što raduje Baraća jeste činjenica da će se svi igrači pojaviti na prvom treningu, što njemu i Bajiću mnogo olakšava posao u vezi sa uigravanjem ekipe.

"Kao i svake godine pripremni period počinjemo paralelnim radom na fizičkoj spremi kao i osnovnim tehničko-taktičkim elementima. Ove godine situacija je donekle specifična jer nema Bajića, ali smo u svakodnevnom kontaktu i radićemo po programu koji smo zajedno napravili kao i po uputstvima kondicionog trenera", rekao je Barać.

Izvor: Promo/KK Igokea/Nenad Vuruna

Na prvom treningu biće nekoliko dobro poznatih lica. Ostali su kapiten Marko Јošilo, Darko Talić, Dalibor Ilić, Milan Vulić, Kosta Kondić i Stefan Fundić, dok se Antabija Voler oporavio od povrede skočnog zgloba zadobijene na susretu sa Megom sredinom januara pa će i dalje nositi dres Aleksandrovčana.

Nova lica u timu su Aleksa Radanov, Markel Starks, Dešon Stivens, Nikola Tanasković i Stefan Đorđević.

Posebno zanimljiv je bek Džejms Robinson koji se vraća u ekipu nakon četiri godine. Ujedno, biće priključena i četiri igrača iz juniorskog pogona, a jedan od njih, Vuk Bošković, već je upisao minute za seniore.

"Odrađen je dobar posao do sada, tako da već prvog dana krećemo sa radom u punom kapacitetu, što je jako bitno jer svaki naknadni dolazak igrača malo poremeti predviđeni program. Čeka nas teških šest sedmica iz kojih moramo izaći spremni da odgovorimo na sve izazove koji nas čekaju na dva jaka fronta", istakao je Barać.

Izvor: Promo/KK Igokea/Nenad Vuruna

Prvi susret u novoj sezoni ABA lige Igokea će odigrati protiv Borca na svom terenu 24. septembra, dok će u drugom gostovati kod FMP-a, a u trećem ugostiti Crvenu zvezdu.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC