• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko prvi put pred Grobarima! Partizan se predstavlja navijačima u takmičarskoj utakmici - kod kuće protiv novajlija!

Autor Nemanja Majstorović

Željko Obradović i Partizan odigraće prvi meč u ABA ligi pred domaćom publikom.

 Zeljko-Obradovic-i-Partizan-prvi-put-pred-Grobarima-u-ABA-ligi Izvor: MN PRESS

Povratak kući! Poslije dva uzastopna gostovanja u Hrvatskoj i dvije ostvarene pobjede košarkaši Partizana igraće prvi put pred svojim navijačima.

Željko Obradović i crno-bijeli će se predstaviti Grobarima u takmičarskoj utakmici. Na oproštaju Novice Veličkovića protiv Efesa je dvorana bila puna, nešto slično se očekuje i večeras (19.00).

Možda će vas zanimati

Rival srpskog tima biće novajlija u ABA ligi, ekipa koja je kroz ABA 2 izborila učešće u eliti. U pitanju je Studentski centar, odnosno Derbi kako se zovu od ove sezone.

"Igramo protiv tima koji je odigrao dobro protiv Zadra. Znamo i pretpostavljamo da možemo da nađemo način da odigramo dobro i taj meč. Svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt, tako prilazimo i ovom susret, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prethodna dva meča", rekao je Obradović u najavi meča.

Trofejni stručnjak je svjestan da partije protiv Zadra i Splita nisu bile na željenom nivou. Mučili su se njegovi izabranici dosta da pronađu pravi ritam, kako u napadu tako i u odbrani. Protiv Zadrana je igrač odluke bio Dalas Mur, dok su u Splitu Zek Ledej i Alen Smailagić bili prevaga.

Ovo su igrači na koje Željko računa:

Posebna pažnja biće uprta u jednog igrača, čovjeka koji još uvijek traži pravi napadački ritam - Kevina Pantera. Od njega se očekuje da bude čovjek odluke, ali je u dosadašnja dva susreta igrao sa dosta oscilacija. Na startu je dao 14 poena, od čega 10 u prvoj četvrtini, dok je u Splitu postigao sedam (1/4 za tri). Možda bi ovaj duel mogao da bude taj u kom će pokazti zašto ga saigrači zovu "ubicom" u ofanzivi.

Jasno je da je ekipi potrebno još vremena da se uigra i da sklopi cijeli mozaik, a svakako je pozitivno to što su uz to ostvarili i dva trijumfa.

"Nismo još pokazali ni djelić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo se i jedva čekamo da izađemo pred navijače", poručio je Aleksa Avramović.

ŽeljkoObradović na klupi, igrači na parketu i dvorana puna navijača. Teško da može bolje od ovoga za sve one kojima su crno-bijele 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC