• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veče za zaborav srpskih košarkaša - Bjelica promašio sve: Lejkersi konačno pobijedili, Melo ispisao istoriju!

Autor Nemanja Majstorović

I ovo je bilo uzbudljiva NBA noć...

 Veče za zaborav srpskih košarkaša, Bjelica promašio sve Lejkersi napokon pobijedili Izvor: Profimedia

Prethodna noć u NBA ligi počela je velikim incidentom pred duel Bruklina i Šarlota (95:111), pošto su antivakseri pokušali da upadnu na meč i "odbrane" Kajrija Irvinga, a završila se konačnom pobjedom L.A. Lejkersa koji su bili u očajnoj seriji i konačno su se probudili!

Moćni tim Lebrona Džejmsa izgubio je svih šest pripremnih utakmica, pa dvije zvanične, da bi "treća sreća" bila protiv Memfisa koji su pobijedili uz mnogo drame na kraju 121:118.

Možda će vas zanimati

Nevjerovatno talentovani Dža Morant je postigao 40 poena za Grizlise, ali je bio i tragičar pošto je promašio slobodno bacanje za izjednačenje rezultata na 2,5 sekunde do kraja. Potom je napravio i faul, pa su Lejkersi "potvrdili" teško izvojevanu pobjedu koja će ih pomijeriti sa nule.

Pogledajte!

Ovoga puta nije bilo tuče u njihovim redovima, a velika noć je iza Karmela Entonija koji je postigao 28 poena i stigao je do devetog lista na viječnoj listi najboljih strijelaca u NBA ligi.

Pratio ga je Dejvis sa 22, Džejms je imao 19, a Rasel Vestbruk je upisao dabl-dabl učinak sa 13 poena, 13 asistencija, a imao je još i sedam skokova, pa djeluje da se i on polako budi. Ipak, Lejkersi djeluju veoma neuigrano, pa je jasno da ćemo morati da sačekamo dok ne vidimo njihovo pravo lice.

Prethodne noći su od srpskih košarkaša izlazili još Aleksej Pokuševski, koji se nije proslavio u porazu od Filadelfije (115:103) i susret je završio sa četiri poena, dok je slabo bio i Nemanja Bjelica u pobjedi nad Sakramentom (119:107).

Obično je inspirisan protiv bivših klubova, ali ga sinoć lopta nije slušala tako da je za deset minuta promašio svih pet šuteva, ali se upisao u strijelce sa "penala" - 2 poena. Zato je slušala Stefa Karija koji je ubacio 27 poena, pa doveo Golden Stejt do već treće pobjede u sezoni.

NBA REZULTATI

Bruklin - Šarlot 95:111
Hjuston - Boston 97:107
Njujork - Orlando 104:110
Oklahoma - Filadelfija 103:115
Sakramento - Golden Stejt 107:119
L.A. Lejkers 121:118

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC