• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voli da igra za Radonjića i u životnoj je formi! Amerikanac zatrpao koš Panate i otkrio zašto uživa u Zvezdi

Autor Dragan Šutvić

Sjajni Nejt Volters pronašao je fantastičnu formu od kada se vratio u Beograd.

 crvena zvezda panatinaikos nejt volters  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je upisala veliki trijumf u Evroligi. Srpskom timu gostovao je Panatinaikos, koji je deklasiran u hali "Aleksandar Nikolić". Bio je to najubedljiviji poraz grčkog tima u Evroligi, a važnu ulogu u pobjedi imao je Nejt Volters (30).

Američki bek ponovo je sjajno otvorio utakmicu i već na samom početku bio najbitniji igrač crveno-bijelih. Momak koji je ove sezone najkonstantniji u timu Dejana Radonjića i večeras je bio na visini zadatka.

Možda će vas zanimati

Najefiksaniji pojedinac susreta završio je meč sa 18 poena, tri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte, za 24 minuta na parketu. Nakon utakmice pričao je sa novinarima.

"Velika pobjeda. Iza nas je nekoliko teških nedjelja. Cijele sezone igramo dobru odbranu, ali večeras smo i odlično šutirali, posebno za tri poena, ne znam koliko smo tačno pogodili. Željeli smo da budemo agresivni, odlično smo dodavali loptu, bili strpljivi. Imamo sjajne navijače, moramo to iskoristiti kao prednost na mečevima u Evroligi. U prvom poluvremenu, kada smo vodili sa 19 razlike, napravili smo nekoliko grešaka, pa su oni smanjili na minus 13. U nastavku smo nastavili da igramo odbranu i razlika se povećala", rekao je Amerikanac i dodao:

"Bilo nam je potrebno ovo".

Voltersu je Zvezda bila prvi klub u Evropi, a od te 2016/17 kratko je bio u Juti, pa se vratio u Evroligu i nastupao za Žalgiris i Makabi. U dresu Zvezde ove sezone ima daleko najbolje brojke, sa 13 poena po meču i 70 odsto pogođenih šuteva za dva poena.

Pogledajte detalje sa meča:

Volters je nakon meča govorio i o odnosu koji ima sa Dejanom Radonjićem, sa kojim je već sarađivao u prvom mandatu u Beogradu.

"Trener mi vjeruje, volim da igram za njega. Kao bek imam veliku odgovornost, trudim se da budem sve bolji. Mnogo mi pomaže što većinu igrača znam odranije, pa i sam stručni štab. Ovo mjesto mi je dobro poznato", dodao je igrač koji je jednu sezonu već proveo u crveno-bijelom dresu, u sezoni 2016/17.

Da li bi pobjeda protiv grčkog velikana mogla da bude vjetar u leđa za napad na Top8 ove sezone?

"Idemo meč po meč. Težak je raspored, mnogo jakih timova. Moramo nastaviti da igramo ovako kao što smo večeras", zaključio je Nejt Volters.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC