• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užas! Srpski košarkaš doživio moždani udar: Bivši igrač reprezentacije i Zvezde morao da bude operisan!

Autor Haris Krhalić

Grčki mediji pišu o stanju Stevana Jelovca.

 crvena zvezda igrac moždani udar Izvor: MN PRESS

Prije dva dana stigla je zabrinjavajuća vijest iz Atine, gdje je poznati srpski košarkaš Stevan Jelovac hitno bio hospitalizovan.

Košarkašu AEK-a je na treningu pozlilo, a kako prenose grčki mediji, 32-godišnji krilni centar doživio je moždani udar.

Oni pišu da se Jelovac osjećao loše i da je kolabirao za vrijeme treninga, a posljednje informacije navode da se on i dalje nalazi na intenzivnoj njezi.

Možda će vas zanimati

 Jelovac se nalazi u bolnici "Metropolitan Dženeral" u Atini, gdje se u potpunosti kontroliše njegovo stanje. Navodi se da je ono stabilno, ali ozbiljno, zbog operacije koja je morala da bude obavljena.

O tome pišu i španski mediji, a poslije pobjede AEK-a protiv Rige u FIBA Ligi šampiona u ponedjeljak uveče, njegov saigrač Kino Kolom je poslao poruku podrške srpskom igraču.

"Ovo je više od košarke, svi se nadamo da se će oporaviti, zdravlje je nešto najvažnije. Ova pobjeda je za njega, svi mu želimo sve najbolje i nadamo se da će uskoro opet biti sa nama", rekao je Kolom, inače bivši košarkaš Zvezde.

AEK se o ovoj situaciji ranije oglasio saopštenjem.

"Stevan Jelovac je prebačen u bolnicu zbog ozbiljnog zdravstvenog problema. Predstavnici kluba su uz njega od prvog trenutka i žele mu snagu i hrabrost da prebrodi ovo. Molimo medije i cijeli svijet da poštuju ovaj trenutak i našeg sportistu. Kada god bude potrebe, bićete obaviješteni o novim informacijama", stajalo je u objavi AEK-a.

Jelovac (32) je ove godine došao u Grčku i tamo produžio svoju desetogodišnju internacionalnu karijeru, započetu još 2011, kada je iz Mege otišao u Antaliju.

Prethodno je igrao za Zvezdu, a nakon Turske bio je član italijanske Kazerte, litvanskog Ritasa, španske Saragose čak tri godine, ruskog Nižnjeg Novgoroda, njemačkog Bamberga, turskog Gazijantepa... Prošle sezone igrao je u Japanu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC