• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić pred gostovanje u Zadru: Dobra odbrana, uz ličnu odgovornost, donosi povoljan rezultat

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Igokea na krilima odlične igre i pobjede protiv Mege gostuje Zadru, koji je u osam uvodnih kola ostvario samo jedan trijumf.

 igokea gostuje zadru u 9. kolu aba lige, dragan bajić traži reakciju Izvor: ABA liga/Igokea/Nenad Vuruna

Dobar nastup u trijumfu protiv Mege 79:63 košarkaši Igokee pokušaće da "prekopiraju" i na duel sa Zadrom, te ostvare novi trijumf na Jadranu.

Zgusnut raspored, nastupi u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona, ne daju mnogo prostora za odmor ekipi Dragana Bajića, pa su i oscilacije normalna stvar.

Možda će vas zanimati

Ipak, strateg Aleksandrovčana uvjeren je da će posljednji trijumf biti prekretnica i da će njegov tim nastaviti sa dobrim partijama u regionalnom takmičenju.

"Zbog zgusnutog rasporeda imali smo malo vremena za odmor i pripremu za narednu utakmicu. Sada gostujemo ekipi Zadra, koja nije mnogo mijenjala roster u odnosu na prošlu sezonu. Jedino je došlo do promjene trenera, a sigurno da kolegi Vladimiru Anzuloviću treba vremena kako bi se tim uklopio u njegov sistem rada. Ali, ja nemam vremena da se bavim tuđim radom, moram da se okrenem svojoj ekipi", poručio je Bajić uoči duela u Zadru, koji je na programu u četvrtak od 20.30 časova.

Bajić se nada da će njegova ekipa dobro reagovati, te odgovornom igrom, kao i protiv Beograđana, donijeti bodove sa gostovanja u Dalmaciji.

"U Zadru moramo biti na visini zadatka, pogotovo u defanzivi, jer samo dobrom odbranom i ličnom odgovornošću možemo se nadati povoljnom rezultatu. Nadam se dobroj reakciji, naročito nakon ovog trijumfa protiv Mege, te da ćemo u Zadru ostvariti novu pobjedu, koja bi nam mnogo značila za nastavak prvenstva", dodao je trener "igosa".

Izvor: ABA liga/Igokea/Nenad Vuruna

Antabija Voler imao je solidan učinak u trijumfu protiv Mege. Za 21 minut na terenu postigao je osam poena, te dodao tri skoka. Amerikanac je uvjeren da će njegov tim ponovo odigrati dobar meč u defanzivi, kao što je to bilo u prošlom kolu, kada je Mega limitirana na samo 63 poena.

"Znamo da je Zadar dobra ekipa, disciplinovana i da će izaći na teren da odigra dobar meč. Ali, nastojaćemo da se fokusiramo na našu igru, da odigramo dobro u odbrani, da ispratimo trenerove zamisli i odigramo najbolje što možemo. Samo to nam može garantovati dobar rezultat", poručio je Voler.

Igokea je u prvih osam kola ostvarila polovičan učinak, dok Zadar ima samo jedan trijumf, te sa Mornarom dijeli posljednju poziciju na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC