• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nijanse su odlučile pobjednika": Dragan Bajić nakon poraza Igokee u Istanbulu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee nisu uspjeli da naprave iznenađenje i stignu do pobjede nad Galatasarajem u četvrtom meču FIBA Lige šampiona.

 Galatasaraj - Igokea, izjava Dragan Bajić Izvor: MN PRESS

Turci su slavili 82:74 napravili novi korak ka plasmanu u osminu finala kao lideri Grupe E, dok su "igosi" sada pali na posljednju poziciju na tabeli, ali nisu izgubili sve šanse da prođu u narednu fazu evropskog takmičenja.

Aleksandrovčani su se dobro držali u Istanbulu do samog finiša, kada je Di Bust sa dvije asistencije Keriju Blekširu, a potom trojkom i pogocima sa slobodnih bacanja riješio utakmicu.

Trener Igokee Dragan Bajić je na konferenciji za štampu istakao da je bilo uživanje gledati utakmicu u dvorani "Sinan Erdem".

"Mislim da je bila jedna dobra utakmica, pravo borbena i s jedne i s druge strane i sigurno lijepa za gledanje. Na našu žalost, poraženi smo", rekao je Bajić, a potom i analizirao susret.

"Što se tiče samog meča, u pripremi sam insistirao kod svojih igrača da probamo da usporimo Galatasaraj znajući da je to ekipa koja igra na visok broj poena. Da probamo da ne dozvolimo brzu tranziciju i lagane pogotke. Mislim da smo to dobro radili u najvećoj mjeri u prvom poluvremenu. U drugom nismo bili na tom nivou, kao u prvom dijelu, nismo reagovali kako smo se dogovorili i dozvolili smo domaćinu da postigne dosta laganih poena po kojim je prepoznatljiv. Opet, vjerujem da su nijanse odlučile pobjednika odnosno nekim teškim šutevima u posljednjim sekundama napada igrača Galate, koji jednostavno imaju takav kvalitet. Moguće i da je put u Istanbul, nakon putovanja u goste u ABA ligi, dodatno uticao da nam popusti koncentracija u ključnim momentima".

Bajić je ponovio da Igokea neće odustati od dalje borbe za plasman u narednu fazu FIBA Lige šampiona.

"Sada se okrećemo ostalim obavezama, imamo još dvije utakmice u FIBA Ligi šampiona i sigurno je da ćemo pokušati da izvučemo dvije pobjede i probamo da se plasiramo u dalje takmičenje", podvukao je trener "igosa" i zahvalio turskom klubu na gostoprimimstvu.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Baja ajde pogledaj , pale su dvije bandere u Romanovcima!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC