• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Evroligi - Crnogorac otjerao najplaćenijeg igrača: Došao iz NBA drim-tima, Zvezdan ga udaljio sa meča! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Rasprava prerasla u odlazak prve zvijezde tima u svlačionicu, što bi mogao da bude i kraj saradnje.

 monako mitrović džejms rasprava Izvor: Twitter/Printscreen/@Carchia

Napravio je probleme u svlačionici CSKA kada je vodio rat protiv Dimitrisa Itudisa, a pitanje je gdje će uspjeti da nađe sljedeći posao. Iako nema sumnje da je Majk Džejms jedan od najboljih (i najplaćeniji) košarkaš u Evropi, ponovo je u centru skandala.

Čovjek koji je iz Bruklin Netsa stigao da bude najveće pojačanje za Monakov debitantski nastup u Evroligi sada je u klinču sa crnogorskim trenerom Zvezdanom Mitrovićem!

Možda će vas zanimati

 Tokom meča protiv Efesa koji su izgubili (98:77), gledaoci su mogli da vide veliku raspravu trenera i najboljeg igrača tima.

Nakon njihove rasprave, Majk Džejms je otišao u svlačionicu. Tamo ga je poslao crnogorski stručnjak, koji je očigledno još jedan u nizu trenera koji ne žele da trpe "iživljavanje" američkog beka.

Vidite kako je to izgledalo:

Monako je u tim trenucima bio na "minus 8", a ostalo je da se igra oko sedam minuta do kraja susreta. Iako im šanse za preokret nisu bile velike, rasprava dvije centralne figure u svlačionici sigurno će izazvati mnogo buke.

Ukoliko Monako nakon ovoga raskine ugovor sa Džejmsom, veoma dobro plaćeni Amerikanac će teško naći novi klub jer je malo timova u koje može da se uklopi zbog svog ega.

Pogledajte kako je izgledala ova scena:

Monako sada ima niz od dva poraza u Evroligi, što je dovelo do toga da pokvare dobar učinak sa početka sezone. Trenutno su na skoru 5-6, koliko ima i njihov večerašnji rival, Efes.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC