• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri puta je radio u Partizanu, sad će igrati protiv njega: Imaju trenera kojeg žele sve ekipe!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli će u derbiju ABA lige dočekati Budućnost i Aleksandra Džikića.

 aba liga partizan budućnost aleksandar džikić najava  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana ne prestaju sa odigravanjem derbija. Nakon Huventuda koji su pobijedili i Crvene zvezde od koje su izgubili, imali su i evropski okršaj protiv Lietkabelisa, a sada slijedi teži protivnik. U Beograd dolazi podgorička Budućnost, ekipa koja izgleda odlično na početku nove sezone.

Kockice u crnogorskom timu posložio je Aleksandar Džikić, nekadašnji trener Partizana, koji je od Budućnosti napravio pravu ratničku ekipu. Rezultati na početku sezone su odlični, a eventualni brejk zakomplikovao bi situaciju na vrhu tabele.

Možda će vas zanimati

Džikićeva ekipa će u Beogradu protiv Obradovićevog tima tražiti pobjedu koja bi mogla da ih uključi u borbu za sam vrh tabele ABA lige!

"Naš sljedeći protivnik u regionalnoj ligi je u svojim ambicijama vrlo jasan, povukli su poteze koji to nedvosmisleno potvrđuju. Kvalitet njihovog sastava je činjenično stanje, rade pod vođstvom trenera kojeg žele sve ekipe, to je valjda svima jasno. Znamo da nas čeka teška i zahtjevna utakmica, pred najvećim brojem navijača pred kojima ćemo igrati ove sezone", rekao je Džikić.

Pored njega, izjavu za klupski sajt dao je i bek Petar Popović, koji je svjestan Partizanovih kvaliteta.

"Nesporno je da se radi o jednoj vrlo kvalitetnoj ekipi, sa jakim pojedincima. Pogledali smo video i počeli pripremu, poznati su nam, gledali smo utakmice ove sezone, radi se o ekipi koja igra agresivno na oba kraja terena. Moramo biti spremni na jednu zahtjevnu utakmicu, kako fizički, tako i mentalno. Pripremamo se, iskoristili smo dan poslije Cedevita Olimpije da se odmorimo i sigurno ćemo biti spremni za utakmicu u subotu", rekao je Petar Popović, bek podgoričkog tima i jedan od najiskusnijih košarkaša ove ekipe u regionalnom takmičenju.

Podsjećamo, Džikić je tokom trenerske karijere tri puta radio u Partizanu. Trenersku karijeru počeo je u mlađim kategorijama crno-bijelih, zatim je šest godina bio pomoćnik u stručnom štabu, a samostalno je ekipu vodio u drugom dijelu sezone 2016/17, nakon odlaska Pere Božića.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC