• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron tražio da mu odmah nađu broj telefona: Evo gdje i kada će se sresti sa Ajzejom Stjuartom!

Autor Haris Krhalić

Džejms je prvi put za 19 godina karijere dobio suspenziju. Ipak, veoma brzo će na teren - kao i igrač koga je žestoko udario.

 lebron džejms ajzeja stjuarta svađa Izvor: Profimedia

NBA je ostala u šoku kada je gledala dramatične scene sa utakmice Detroit - Lejkersi. Krilni centar domaćih Ajzeja Stjuart dobio je žestok udarac od Lebrona Džejmsa i poslije početnog šoka sav u krvi je trčao ka igračima iz Los Anđelesa da bi se fizički obračunao sa njima.

Poslije svega, isključeni su i on i Lebron, jer ga zaista jeste kvarno udario u borbi poslije slobodnog bacanja, a prema informacijama dobro obavještenih novinara, Džejms je odmah poslije meča tražio da mu nađu Stjuartov broj.

"Rečeno mi je da je Lebron Džejms pokušao da odmah poslije utakmice sazna broj telefona Ajzeje Stjuarta. Htio je da mu uputi izvinjenje i da mu stavi do znanja da je to bio slučajan udarac", objavio je novinar portala "Atletik" Šams Šaranija.

Možda će vas zanimati

 U toku prošle večeri, Lebronu je izrečena utakmica suspenzije, pa neće moći da pomogne saigračima u meču protiv Njujorka u kultnoj dvorani Medison skver garden. Taj meč je zakazan za srijedu u 1.30 časova i biće prvi u kojem Džejms neće smjeti da nastupi u karijeri, jer od ulaska u NBA ligu čak 19 godina nikad nije bio suspendovan.

Sa druge strane, Stjuart je kažnjen sa dvije utakmice zabrane nastupa za Detroit, pa će poslije haotične noći i žestokog udarca propustiti mečeve Pistonsa protiv Majamija u sredu i Milvokija u četvrtak. Zanimljivo je da će obojica imati pravo nastupa u nedjelju, kada se ove ekipe ponovo budu srele, ali u Los Anđelesu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC