• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA treba da ga kazni zbog ove odjeće! Svi su ostali u šoku kad su vidjeli u čemu je došao na utakmicu (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatan stajling nekadašnjeg saigrača Lebrona Džejmsa.

 nba kajl kuzma stajling Izvor: Twitter/NBC Sports Washington

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kajl Kuzma (26) stigao je ove sezone u Vašington Vizardse, a prošle noći je uoči utakmice protiv Šarlota sve šokirao izborom garderobe.

Momak iz Flinta u Mičigenu došao je u džemperu koji je bio bar za pet brojeva veći nego što je njemu potrebno. A, on je visok 206 centimetara i težak 100 kilograma, pa zamislite onda koliki je to komad odjeće kada na njemu ovako neprijatno visi. Pogledajte!

Zbog ovakvog stajlinga, bar na trenutak su svi stavili u drugi plan haos na utakmici Detroit - Lejkersi. Svi su pričali o izgledu košarkaša koji je kroz karijeru nerijetko upadao u situacije koje su bile zabavne navijačima, pa je tako nedavno napravio šou i u Klivlendu.

Poslije utakmice u kojoj je dao četiri trojke protiv Kavalirsa (a dvije u poslednjih 30 sekundi) i tako donio pobjedu, on je potpisao znak navijača Kavsa na kojem je pisalo "Lebron je donio Kuzmi šampionski prsten". Aluzija na to da se Kuzma "šlepao" sa Lejkersima do titule 2020. je sasvim jasna.

Kuzma je poslije meča odgovorio na te provokacije i poručio im da je "njihova krivica" što je ubacio te četiri trojke. Dodao je da je rekao navijačima koji su istakli znak da bi "bez Lebrona, Klivlend bio sranje, a ne bivši šampion NBA lige". Sa Kuzmom je uvijek zanimljivo, što se i vidi iz galerije u ovom tekstu, a komentari njegovog stajlinga su odmah preplavili društvene mreže. Tako je jedan korisnik Tvitera odmah zaključio: "Kajl Kuzma zaslužuje suspenziju sa 15 utakmica zbog ovog izgleda".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC