• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa ipak dolazi: Igraće za reprezentaciju BiH protiv Češke i Bugarske

Autor Haris Krhalić

Košarkaš španskog Breogana je, nakon brojnih napora, dobio dva negativna testa na koronavirus i moći će pomoći reprezentaciji BiH

 musa negativan na koronu Izvor: MN PRESS

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa negativan je na koronavirus i moći će nastupiti za reprezentaciju u duelima protiv Češke i Bugarske.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine se okupila prije dva dana , a košarkaši predvođeni selektorom Vedranom Bosnićem trenutno se nalaze u Sarajevu, gdje je na rasporedu prvi meč u petak protiv Češke.

Možda će vas zanimati

Iako se očekivalo da ćemo biti lišeni usluga Džanana Muse, mladi košarkaš španskog Breogana je, nakon brojnih napora, dobio dva negativna testa na koronavirus i moći će pomoći reprezentaciji BiH.

"Imam ogromnu želju da igram za reprezentaciju, kao i uvijek. Sada se otvorila mogućnost i više nisam sputan bilo kakvim klupskim zabranama, stoga me itekako uznemirilo kada sam prije nekoliko dana dobio pozitivan nalaz na koronavirus. Ipak, nakon toga su uslijedila dva uzastopna negativna nalaza i prepreka više nema", rekao je Musa.

Musa je dodao kako ne može sakriti svoju sreću što stiže u Sarajevo te da jedva čeka da se priključi saigračima i krene s treninzima u reprezentaciji.

"Što se moje uloge u ekipi tiče, to će selektor odrediti. Znam samo da sam spreman dati više od sto posto svojih mogućnosti za ovaj dres", istakao je u izjavi za zvaničnu stranicu KSBiH Džanan Musa.

Musa je također, putem Fejsbuk profila objavio da je današnji test negativan, a fanove na Instagramu obradovao je storijem te je najavio dolazak u BiH.

Musa sutra stiže u Sarajevo te će odmah po dolasku biti dostupan selektoru Bosniću.

Podsjetimo, utakmica BiH – Češka Republika igra se 26. novembra od 20 časova u velikoj dvorani "Mirza Delibašić".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC