• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neobični" navijači Borca u dvorani na Ilidži: Klupski čelnici i članovi skupštine bodrili tim poput "Lešinara" VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši banjalučkog Borca povezali su čak 15 pobjeda u svim takmičenjima!

 Rukovodstvo Kk Borac kao pravi Lešinari: Navijali na balonu na Ilidži VIDEO Izvor: KK Borac/promo

Posljednji put, crveno-plavi su poraženi 30. maja 2021. godine u finišu prethodne sezone u šampionatu Bosne i Hercegovine i to od Igokee, pa skoro sedam mjeseci nisu pognute glave napustili teren!

Impresivan učinak u aktuelnoj sezoni ostvarili su Banjalučani - u šampionatu BiH zabilježili su sedam vezanih trijumfa, dok su na Jadranu u okviru regionalnog takmičenja, nanizali šest pobjeda.

Posljednje dvije, uknjižene su na "balonu", koji se do nedjelje održava na Ilidži. Najprije su izabranici Dragana Gagija Nikolića bili bolji od slovenačke Rogaške Slatine (89:87), da bi sinoć poslije preokreta slavili protiv makedonskog Pelistera (86:101).

Upravo u sarajevskom predgrađu, banjalučki košarkaši imali su dodatni vjetar u leđa s tribina i to od strane članova klupskog rukovodstva, koji su poput "pravih" Borčevih navijača "Lešinara" bodrili crveno-plave.

"Sa Istoka digla se prašina, proradila Borčeva mašina", orilo se u dvorani na Ilidži iz grla vodećih ljudi banjalučkog kluba - Milana Đajića, Aranđela Mišana, Gorana Jurišića, Aleksandra Bajića, Miroslava Lipovčića i Ljubiše Udovčića, a društvo u navijanju pravio im je i Velo Hava Erić, veliki navijač Borca iz Istočnog Sarajeva.

Izvor: KK Borac/promo

"Domaći ljubitelji košarke u dvorani su nas prihvatili bez ijedne greške ili ružne riječi. Zaista bilo je 'sve pet', a posebnu zahvalnost za izuzetno korektan odnos dugujemo prvom čovjeku Sparsa Nihadu Selimoviću",rekao je član uprave Borca Aranđel Mišan za naš portal.

Prema njegovim riječima, Borčevi dosadašnji rezultati nisu plod slučajnosti već planskog rada svih struktura u klubu.

"Da bi se postigli dobri rezultati, neophodno je da sve strukture kluba, po vertikali, funkcionišu besprijekorno. Naravno, za sjajne rezultate najzaslužniji su igrači i stručni štab.Uprava je tu da stvori uslove, koliko je to moguće u današnje vrijeme, i da bude servis za funkcionisanje", izjavio je Mišan i dodao da su za "neki ozbiljniji rezulatat potrebna veća pomoć i lokalne i entiteske zajednice".

Mišan je naglasio da uprkos maksimalnom učinku na dva fronta ne smije dozvoliti da ekipa "poleti".

"Krenuli smo zaista furiozno, šest pobjeda u ABA 2 ligi i sedam u Premijer BiH ligi. Ovih 13 utakmica bez poraza daje nam za pravo da budemo optimisti, ali i istovremeno da budemo veoma oprezni u nastavku i da ostanemo čvrsto na zemlji. Ciljevi su i dalje 'Liga 6' u domaćem prvenstvu, a plasman među osam u ABA ligi 2. Mislim da smo već sada, veoma blizu da ostvarimo prva dva cilja".

Izvor: KK Borac/promo

To naravno ne znači da je Borac lažno skroman...

"Ako nam se otvori put ka vrhu, naravno da ćemo napasti čelne pozicije, a onda ćemo da vidimo da li postoje uslovi za nešto više ili ne. U svakom slučaju, i ovo do sada što je urađeno je fenomenalna stvar. Idemo korak po korak. Najbitnije je da nas posluži zdravlje igrača, i da nas zaobiđu povrede", zaključio je član rukovodstva Borca, koji će u petak odigrati posljednji meč na Ilidži i to protiv ekipe Osijeka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC