• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Triler" se nije svidio Borčevom treneru: Igrali smo ništa, pobijedili smo nikako - blago njima kad mogu da slave!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučani upisali petu uzastopnu pobjedu u Drugoj ABA ligi, ali Dragan Nikolić imao je mnogo zamjerki: "Imao bih mnogo toga za reći, ali sačuvaću za narednu priliku. Čestitke i Rogaškoj na borbi, a vjerovatno ću i nekom uskoro čestitati na pobjedi protiv Borca."

 dragan nikolić nezadovoljan nakon pobjede borca protiv rogaške Izvor: ABA liga/Dragana Stjepanović

Poslije velike drame, košarkaši Borca uspjeli su sinoć u Sarajevu da savladaju Rogašku 89:87, te tako zabilježe petu uzastopnu pobjedu u Drugoj ABA ligi.

Iako su kao apsolutni favoriti dočekali prvi susret na startu trećeg "balona", Banjalučani su morali da se namuče kako bi savladali slovenačku ekipu, koja je ove sezone na Jadranu samo jednom slavila.

Možda će vas zanimati

Istina, imali su "crveno-plavi" dosta kadrovskih problema, ali to svakako ne može biti izgovor, zbog čega ni trener Dragan Nikolić nije bio najsrećniji poslije meča, iako je njegova ekipa upisala novi trijumf.

Prije nego što je dao izjavu za TV Arena Sport, sa tribina su se oglasili Borčevi navijači pjesmom "Sa istoka digla se prašina, proradila Borčeva mašina", što je prekinulo Nikolića, ali je ipak nastavio:

"Odigrali smo ništa i pobijedili smo nikako. Volio bih da budem srećan kao što su ovi ljudi gore srećni. Ja sam srećan što sam u Sarajevu, otpjevao sam Sarajevu prošle godine šta sam imao. Došao sam sa zebnjom, otići ću sa zebnjom. Da li ćemo igrati uopšte narednu utakmicu protiv Pelistera ili Osijeka u ovom sastavu ili još slabiji... Imamo neke nove probleme, pa vidjećemo. Fale nam neki igrači, pobjedu posvećujemo njima, a zahvalnost ide ovim igračima koji su dali sve od sebe. Ali, pričaćemo da li možemo ovako da igramo", rekao je Nikolić.

Izvor: ABA liga/Dragana Stjepanović

Imao je problema da se skoncentriše s obzirom na gromoglasnu podršku sa tribina, ali bilo je jasno da Nikolića muče mnoge misli.

"Izvinjavam se što sam dekoncentrisan. Blago njima što su radosni, drago mi je što ima neko ovdje da se raduje, za razliku od mene. Imao bih mnogo toga za reći, ali sačuvaću za narednu priliku. Čestitke i Rogaškoj na borbi, a vjerovatno ću i nekom uskoro čestitati na pobjedi protiv Borca", poručio je trener "crveno-plavih".

Banjalučani su jedina neporažena ekipa i sa pet pobjeda iz isto toliko mečeva lideri u Drugoj ABA ligi, a do kraja trećeg "balona" igraće protiv Pelistera i Osijeka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC