• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Bajić se oglasio poslije eliminacije Igokee u FIBA Ligi šampiona: Desila se korona, struci su bile ruke vezane

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Igokee Dragan Bajić se uskoro vraća na klupu poslije operacije diskus hernije, koja ga je od terena odvojila na gotovo mjesec i po dana.

 Dragan Bajić nakon eliminacije u FIBA Ligi šampiona: Desila se korona Izvor: MM/© MN press, all rights reserved

Strateg Aleksandrovčana posljednju utakmicu vodio je još 17. decembra protiv Cibone, a njegovi izabranici su pod vođstvom Marka Baraća nanizali pobjede protiv Krke, PAOK-a, Borca i Ostendea.

A onda je uslijedio veliki peh - gotovo cijela ekipa bila je inficirana koronom, van stroja je bila desetak dana, pa su uslijedili neuspjesi protiv Ostendea u bici za TOP 16 FIBA Lige šampiona i Budućnosti u ABA ligi.

"Ostaje veliki žal zbog toga. Nakon poraza od Studentskog centra promijenili smo neke stvari u trenažnom procesu, jer su igrači bili umorni od putovanja i velikog broja utakmica. To je dalo rezultata, upisane su četiri pobjede, a onda se desila korona. Izolacija je u velikoj mjeri uticala na mečeve sa Ostendeom i ogromna je šteta što nismo prošli u top 16 Lige šampiona", rekao je Bajić za "Glas Srpske".

Prema njegovom mišljenju, jednostavno "igosi" nisu mogli da urade bolji posao nakon kolektivne izolacije.

"Struci su bile vezane ruke. Igrači su nakon deset dana mirovanja imali svega dan, dva da se vrate u trenažni proces. Jednom nogom smo bili u top 16 Lige šampiona i opet kažem da je velika šteta što se sve ovako završilo. Svi treba da imaju razumijevanja. Mi treba sada da pokušamo da sezonu završimo na najbolji mogući način", naglasio je Bajić.

Iskusnog trenera u petak očekuje kontrolni pregled u Slatini, od nedjelje će biti kod kuće, a od ponedjeljka će se vratiti na posao.

"Od ocjene doktora će zavisiti da li će biti potrebe da se više vraćam u banju. Ono što je sigurno je da se sljedeće sedmice vraćam treninzima. Nadam se da bih 3. februara protiv FMP-a opet trebao voditi ekipu" zaključio je Bajić u razgovoru za banjalučki list.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC