• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kandidat za titulu u ABA dolazi u nezgodnom trenutku: Igokea dočekuje Budućnost nakon bolne eliminacije iz FIBA LŠ!

Autor Dragan Šutvić

"Igosi" će izaći na megdan Podgoričanima u nedjelju od 16.30 časova.

 aba liga igokea budućnost najava barać đorđević Izvor: Promo/KK Igokea

Poslije poraza od Ostendea (77:83) i bolne eliminacije iz FIBA Lige šampiona, Igokea se sada okreće samo obavezama u ABA ligi.

U regionalnom takmičenju, prvi naredni rival biće joj podgorička Budućnost, jedan od najvećih kandidata za titulu i plasman u Evroligu, a meč se igra u nedjelju u Laktašima, od 16.30 časova.

Možda će vas zanimati

"Budućnost je ekipa koja zauzima i zaslužuje visoku poziciju na tabeli u oba takmičenja, kako u AdmiralBet ABA ligi tako i u Evrokupu. Usljed svog kvaliteta i iskustva, oni uspijevaju da pronađu način da pobijede na većini utakmica na onima na kojima igraju dobro, a i na onima na kojima kao i svi timovi u toku duge sezone imaju mnogo problema. Ovo je za nas nastavak jednog čudnog rasporeda, nakon prinudnog odmora igramo treću utakmicu u 6 dana. Iskoristićemo ovaj jedan dan koji je za nas ključan u pripremi utakmice, da se što bolje regenerišemo i oporavimo za utakmicu protiv Budućnosti", rekao je u najavi meča pomoćni trener Igokee Marko Barać.

Igokea se već vidjela u Top 16 fazi FIBA Lige šampiona, ali je Ostende serijom 18:0 u finišu preokrenuo stvari i šokirao "igose", pa meč sa Crnogorcima dolazi u lošem trenutku.

"Čeka nas izuzetno teška utakmica protiv favorizovanog protivnika, koja dolazi po nama u dosta nezgodnom trenutku, poslije karantina i dva teška poraza. Na nama je da se skupimo i da odigramo što bolje nastavak AdmiralBet ABA lige, počevši od ove utakmice sa Budućnosti i da pokažemo karakter tima", istakao je krilni centar kluba iz Aleksandrovca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC