• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna odbrana, u napadu pametno - na kraju velika pobjeda! Radonjić blistao u Rusiji, pa pričao o borbi za prvi trofej!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je pobijedila, što je sjajna uvertira za borbu za pehar u kupu.

 crvena zvezda pobijedila uniks kazanj dejan radonjić izjava Izvor: YouTube/Screenshot/ BC UNICS Kazan

Crvena zvezda je savladala Uniks na gostovanju u Kazanju poslije velike borbe, a treneru Dejanu Radonjiću je bilo jasno šta je presudilo. 

Početak i kraj meča su bili sjajni za crveno-bijele, pa je to "pokrilo" i neke lošije minute u drugoj i trećoj četvrtini. 

Možda će vas zanimati

"Prvo čestitam mojim igračima na pobjedi. Ovo je sjajna pobjeda za nas, velika s obzirom na sve probleme koje imamo. Početak meča je bio dobar, defanzivno sjajan. U drugoj četvrtini smo imali velike probleme sa njima, sjajno su šutirali trojke. Takođe su dobro igrali u trećoj četvrtini, ali u posljednjih deset minuta naša odbrana je bila sjajna, a u napadu smo igrali jako pametno", istakao je Radonjić. 

On se odgovarajući na pitanja ruskih novinara osvrnuo i na Kup Radivoja Koraća koji čeka njegovu ekipu u narednom periodu. 

"Imali smo mnogo problema u posljednje vrijeme zbog korone i to je bio specifičan period bez treninga, sa jako teškim rasporedom. Poslije ove utakmice naravno razmišljamo o sljedećem meču i nacionalnom kupu koji se igra sljedeće nedjelje", dodao je Radonjić. 

Crveno-bijeli naredni meč igraju sa Zadrom u ABA ligi, a onda slijedi Kup Radivoja Koraća gdje će prvi meč igrati protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC