• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zicer za Zvezdu u Atini, Panatinaikos bez 6 igrača!? Umjesto protiv Zvezde, moraće da igraju sa Turcima taj dan!

Autor Haris Krhalić

Grci moraju da pobjede, a to bi moglo da pomogne crveno-bijelima!

 Panatinaikos bez pet igrača protiv Zvezde Izvor: MN PRESS

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo se nastavljaju, selektor Svetislav Pešić je objavio spisak, a sada je stigao i spisak selektora Grčke Rika Pitina. 

Na njemu je pet igrača Panatinaikosa, iako se istog dana kada Grčka igra protiv Turske ekipa "zelenih" iz Atine sastaje na domaćem terenu sa Crvenom zvezdom. 

Ne zna se još uvijek da li će svi nastupiti za Grke na tom meču, ali za sada su na spisku plejmejker Lefteris Bohoridis, krilni igrač Leonidas Kaselakis, krilni centar Nikos Ćugaz i centri Vasilis Kavadas i Jorgos Papajanis.

Uz sve to na spisku selektora Svetislava Pešića našao se i Nemanja Nedović, pa je pitanje kako bi Priftis sastavio ekipu za meč sa Crvenom zvezdom ukoliko bi mu svih šest igrača otišlo da igra za nacionalne timove.

Sa druge strane nije ni Zvezda bez reprezentativaca, pa su se na spisku selektora Pešića našli Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić.

Ostaje da se vidi ko će na kraju nedostajati Zvezdi, a ko Panatinaikosu, ali je jasno da bi pogotovo nedostatak Nedovića koji postiže 11,8 poena po meču u Evroligi i Jorgosa Papajanisa koji je sa prosječnim indeksom korisnosti 16,00 najbolji igrač "zelenih" ove sezone, bio jako težak za PAO.

Ipak vrlo je vjerovatno da će Grci nastupiti za nacionalni tim jer je ekipa u problemu. Poslije iznenađujućeg poraza od Velike Britanije sada se sastaju sa Turskom. Turci su u problemu jer ih je dobila Belorusija, pa je u toj grupi kvalifikacija sve otvoreno!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC