• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pobijedila 44 razlike: Crveno-bijeli stotkom otvorili Kup Koraća!

Autor Dragan Šutvić

Ubjedljiv trijumf ekipe Dejana Radonjića protiv Radničkog iz Kragujevca.

 crvena zvezda u polufinalu kupa koraća  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je očekivano ubJedljivo ušla u polufinale Kupa, u kojem će u subotu igrati protiv boljeg iz duela Mega - Zlatibor. Ekipa Dejana Radonjića lako je savladala Radnički iz Kragujevca i rezultatom 103:59 (28:13, 29:11, 24:22, 22:13) preskočila prvu i najlakšu prepreku u borbi za odbranu "Žućkove ljevice", koja je od prošle zime na Malom Kalemegdanu.

Možda će vas zanimati

Crveno-bijeli su potpuno opravdali ulogu favorita, pa su poslije furioznog ulaska u meč dopustili sebi i da spuste nogu sa gasa u nastavku. Stefan Marković odlično je počeo meč kao startni plejmejker i "vezavši" tri trojke uveo ekipu u dobar šuterski ritam protiv sastava za koji igra nekadašnji centar "vječitih" i reprezentacije, Raško Katić (21).

Zvezda je za 15-ak minuta košarke povela razlikom od čak 30 poena, pa je već na poluvremenu potpuno mirna mogla da razmišlja o polufinalu. Beograđani su završili meč sa 18 ubačenih trojki (iz 43 pokušaja), a Radonjić je svim igračima dao dvocifrenu minutažu.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bili su Nikola Ivanović sa 18 poena i Stefan Marković sa 16, a od svih Radonjićevih igrača nije se "upisao" samo Ognjen Kuzmić. U poraženom timu je najefikasniji bio Katić, sa 17 poena, uz sedam skokova.

Večerašnji program biće nastavljen utakmicom Mega - Zlatibor od 21, dok će u petak igrati FMP - Borac Čačak od 18, pa Partizan i Borac Zemun od 21.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC