• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko otkrio šta je tajna eksplozije Alekse Avramovića

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bilo je dosta kritika na račun Avramovića, ali poslije ovog derbija - neće ih više biti.

 Željko Obradović o partiji Alekse Avramovića Izvor: MN PRESS

Partizan je u trećem pokušaju ove sezone savladao Crvenu zvezdu 98:84, a heroj derbija bio je Aleksa Avramović koji se "zapalio" u drugom poluvremenu i praktično sam odbio sve nalete aktuelnog šampiona.

Avramović je u prvom dijelu meča postigao samo dva poena, da bi u nastavku ubacio čak 31. Pogodio je čak osam trojki i zaslužio ovacije navijača na kraju susreta, ali i pohvale Željka Obradovića koji je poseban dio na konferenciji za medije posvetio da pohvali svog Čačanina.

Možda će vas zanimati

 Bilo je dosta kritika na račun reprezentativca Srbije, možda nije od početka sve "kliknulo" kako se očekivalo, ali Avramović je u derbiju pokazao da kada je fokusiran - gotovo ga je nemoguće zaustaviti.

"Moguće je da smo imali dobre momente, radili smo stvari koje smo radili na treningu, bilo je brzopletih rješenja i pozitivnih stvari. Naravno da se poslije svake utakmice radi analiza. Zadnjih dana smo imali mnogo individualnih razgovora da se neki smire, ako kažem neki od njih to je Aleksa Avramović koji je odigrao fenomenalan meč, ali tim je najvažniji", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

"Ekipi kao Zvezda, koja je najbolja odbrana u Evroligi, dali smo 98 poena, naravno uz to kako smo šutirali za tri poena...", zaključio je trener Partizana.

Iako je njegova ekipa ostvarila ubjedljivu pobjedu, Obradović je na kraju meča bio pomalo i nezadovoljan. Kada je Zvezda smanjila razliku sa 16 na 14 poena, što Partizanu ne odgovara zbog ubjedljivije pobjede u prvom derbiju, pozvao je čak i tajm-aut kako bi ukazao na propust svojim igračima.

To nije pomoglo, ali naravno to nije bio razlog da se ne proslavi velika pobjeda...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC