• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nema vremena da slavi pobjedu u derbiju! Obradović odveo tim u Litvaniju: Ključ će biti jedna stvar!

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli su dan poslije trijumfa protiv Crvene zvezde otišli na gostovanje, čeka ih okršaj sa ekipom Lijetkabelisa.

 Partizan otputovao u Litvaniju Izvor: MN PRESS

Nema Partizan vremena da slavi pobjedu protiv Zvezde (98:84). Upisali su crno-bijeli prvi trijumf u derbijima ove sezone, ali se nisu predugo radovali.

Dan poslije meča su se uputili u Litvaniju gdje ih u utorak očekuje meč protiv Lijetkabelisa u Panavežisu (18 časova). U prvom duelu ovih timova u Evrokupu je srpska ekipa slavila (84:77).

Pred odlazak na put je trener Željko Obradović iznio svoja očekivanja. U prvi plan je iskusni stručnjak stavio energiju, podsjetio je da su njegovi izabranici upravo sa tim imali najveći problem u prošlosti.

"Imamo iskustvo igranja na ovaj način, 48 sati poslije odigrane utakmice i to nije nešto čega se rado sjećamo. Igrali smo izvanrednu utakmicu protiv Hamburga, a onda dva dana poslije toga protiv Mege veoma slabo. Falilo je energije i to je ono o čemu ćemo razgovarati sa igračima večeras na treningu. Da razmislimo ko su oni koji bi trebali da počnu meč i da daju energiju da se odigra ponovo jedna dobra utakmica", rekao je Obradović.

Šef struke crno-bijelih je pohvalio protivnika.

"Ekipa Lijetkabelisa je igrala veoma dobro protiv nas u Beogradu. Oni su tim koji ima izvanredne šutere za tri poena, veoma pametno igraju u napadu, koriste taj kvalitet da su šuterska ekipa. Sem Gagića kada igra na petici, svi ostali visoki igrači šutiraju za tri poena. Taj segment igre treba da odlučimo, kako ćemo braniti njihovu 'pik en pop' igru. To je nešto što je veoma važno", jasan je Obradović.

Jedan od najboljih igrača Partizana Kevin Panter očekuje drugačiji meč od onog u novembru.

"Pred nama je važna utakmica i nemamo vremena za umor, već moramo da se pobrinemo da ostvarimo važnu pobjedu. U poređenju sa utakmicom protiv Lijetkabelisa u novembru, nemamo drugačiji tim, ali definitivno igramo drugačije, tako da će to biti drugačija utakmica gdje ćemo biti mnogo agresivniji, kakvi smo bili i u posljednjih nekoliko utakmica. Ključ za pobjedu biće timska igra, pridržavanje plana utakmice, fokus tokom svih 40 minuta i čvrsta igra", zaključio je Panter.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC