• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam ništa rekao igračima nakon poraza od Partizana! Radonjić pred Real o zamoru: Neko kroz to prolazi lakše, neko teže

Autor Nikola Lalović

Pred utakmicu sa madridskim Realom Dejan Radonjić je pričao o umoru, rasporedu, problemima sao opterećenjem, Partizanu...

 dejan radonjić najavio utakmicu protiv reala Izvor: MN PRESS

Izgubila je Crvena zvezda derbi prvi put ove sezone od Partizana, ali nema vremena za tugovanje i analiziranje dešavanja sa tog meča. Kao i kada su se ostvarivale velike pobjede, tako je i poslije neuspjeha, sve se brzo zaboravlja i fokus se prebacuje na prvi naredni meč.

Upravo to čeka crveno-bijele. Novi duel u Evroligi, tačnije prvi od dva u duploj evroligaškoj nedjelji. U utorak uveče dočekuju Real (19 časova), a u četvrtak u istom terminu igraju sa Makabijem u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Pred meč sa najtrofejnijim evropskim klubom je Dejan Radonjić pričao i o derbiju i o onome što čeka njegovu ekipu u narednom periodu.

"Izgubiili smo meč od Partizana, bila je to teška utakmica. Nemam nikakve zamjerke za moje igrače, niti sam im nešto rekao, okrenuli smo se narednim obavezama. Sljedećeg dana smo probali da se odmorimo i da napravimo neku pripremu i da protiv Reala odigramo najbolje moguće u ovom ritmu u kakvom smo", poručio je Radonjić.

Energija je bila jedna od glavnih tema.

"Možemo da pričamo o potrošnji u derbiju, ali treba reći i da smo prije toga imali evroligaški meč u kom smo se mnogo potrošili, a prije tog duela smo imali dupli program u Evroligi, tako da smo u nekom izuzetno teškom ritmu. Da ne pričam da poslije Reala imamo Makabi."

Upitan je i da li je to što je njegov tim na kraju smanjio razliku na 14 poena u porazu od Partizana, pa sada ima bolji međusobni skor bitno za nastavak sezone.

"Sad u ovom trenutku o tome ne bih previše pričao, imamo još jedan broj utakmica u ABA ligi i vidjećemo da li će to imati neki značaj ili ne", dodao je on. 

Na kraju je pričao o "kraljevskom klubu". 

"Da vam nešto kažem, Evroliga se igra i opterećenja su tu ogromna i mi mnogo dobro znamo koliko je to sve teško. To dovodi do toga da uz sva ta opterećenja ekipe imaju neke slabije dane ili neke slabije utakmice. Vidite i sami da imamo prilike da vidimo kroz situacije nas, Reala, Barselone, da svi prolaze te momente. Neko ih prolazi lakše, neko teže. Sigurno ne razmišljamo o tome. Real je jedan od najboljih timova u Evroligi sa ogromnim kvalitetom i čeka nas težak zadatak. Mi treba da pokušamo da budemo dobri", zaključio je Radonjić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC