• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zove navijače u Pionir, važno je! Ovo može biti utakmica sezone, poručuje kapiten crno-bijelih

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije trijumfa u Podgorici, ekipa Željka Obradovića igra važan susret u Evrokupu pred svojim navijačima.

 Partizan-Metrpolitan-uzivo-prenos-live-stream-Sport-klub Izvor: MN PRESS

S obzirom na to da je Huventud odmakao na čelu tabele Grupe A Evrokupa i da će teško ispustiti prvo mjesto, u Partizanu su uoči utakmice protiv Metropolitana (srijeda, 20.30, hala "Pionir") potpuno fokusirani na ono što je u njihovim rukama. A to je borba za drugu poziciju.

Poslije trijumfa na gostovanju Budućnosti u "Morači", tim Željka Obradovića želi da pobjedom protiv francuskog tima napravi važan korak ka osvajanju drugog mjesta, koje će donijeti prednost domaćeg terena u utakmici osmini finala i u četvrtfinalu Evrokupa. U tom pogledu, duel protiv Metroplitana ima veliki značaj, jer je francuski rival stigao u Beograd kao trećeplasirani i sa identičnim skorom kao i crno-bijeli (9-5), koji su na poziciji iznad.

U prvom ovosezonskom meču, crno-bijeli su u Parizu pobijedili Metropolitan rezultatom 89:82, uz veliku podršku sa tribina.

"Sigurno da se poslije dobre igre u Podgorici nadamo da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu a ono što bih zaista volio je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu", poručio je trener crno-bijelih Željko Obradović.

Kapiten srpskog tima Rade Zagorac je pred duel protiv Metropolitansa objasnio takmičarski značaj susreta.

"Znali smo da su Budućnost i Metropolitans veoma važne utakmice po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje. Tom pobjedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gdje smo favoriti bismo obezbijedili drugo mjesto što znači da bismo u prva dva plej-of meča, ukoliko do njih dođe bili domaćini. Iz tog ugla je važnost te utakmice. Podjednako je i odgovornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobjede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno može biti utakmica sezone", istakao je Zagorac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC