• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Peđe Stojakovića je isti otac, pogledajte šta sve zna: Andrej će biti NBA as - dribla, zakucava i "sipa" trojke!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Za Andreja Stojakovića su već zainteresovani brojni koledži, a on će tek na ljeto 2023. završiti srednju školu u Kaliforniji.

 Andrej-Stojakovic-sin-Pedje-Stojakovica-video Izvor: YouTube/Simply Basketball/Printscreen

Prije 11 godina je Predrag Stojaković osvojio šampionski NBA prsten, a sada košarkaška javnost u SAD ponovo priča o jednom Stojakoviću - njegovom sinu!

Andrej Stojaković ima 17 godina, bavi se istim sportom kao nekada njegov slavni otac i kako stvari stoje, ponovo se potvrdila srpska poslovica da "iver ne pada daleko od klade"!

Mladi Andrej je i dalje tinejdžer, ali je posljednjih godina počeo ozbiljnije da se bavi košarkom, pa je već kao član treće godine srednje škole počeo da privlači pažnju brojnih američkih koledža!

Stojaković junior igra na poziciji krila kao i njegov otac. Visok je 198 centimetara, raspon ruku mu je 208 centimetara, a imajući u vidu njegove godine, on bi trebalo da i u narednim godinama nastavi da raste.

Već sada je očigledan potencijal u njegovoj igri, a na internetu su se pojavili brojni video snimci sa mečeva Andreja Stojakovića. Na njima se vidi da Andrej jako liči na oca Predraga, dok i specijalizovani portal "Ballslife" navodi da podsjeća na njega po svojoj "mekoj ruci".

Naravno, to je bila glavna odlika Peđe Stojakovića, jednog od najvećih trojkaša u istoriji NBA lige i svjetskog i evropskog šampiona sa selekcijom Jugoslavije.

Sada njegov sin pred sobom ima prostora da bira svoj naredni potez. Žele ga koledži Sent Merisa, Minesote, Lujvila, Kal Polija i San Franciska. Pogledajte kako igra nasljednik Peđe Stojakovića i zbog čega je privukao pažnju:

Andrej Stojaković, sin Peđe Stojakovića
Izvor: YouTube/Simply Basketball

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC