• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako izgleda Top 8 Evrolige, ovo su timovi koji hoće u Beograd: Svi žele da izbjegnu Barsu, na vrhu velika borba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovo je svih osam timova koji će u četvrtfinalu Evrolige htjeti da kaparišu prolaz na F4 u Beogradu.

 evroliga učesnici top 8 Izvor: MN PRESS

Još uvijek čekamo da se odigra 11 mečeva Evrolige, ali je poznato ko će u Top 8! Posljednji tim koji je sebi obezbijedio prolazak dalje je Bajern koji je vrlo ubjedljvo savladao Crvenu zvezdu na svom terenu i tako se plasirao u četvrtfinale. 

U ostalim mečevima koji su odigrani Baskonija je svoju evroligašku sezonu završila ubjedljivom pobjedom nad Žalgirisom na svom terenu 96:79, a Olimpijakos je uspio da savlada lidera na tabeli Barsleonu sa 73:66 i time osigurao najmanje treću poziciju u regularnom dijelu sezone. 

Možda će vas zanimati

Anadolu Efes je bez Vase Micića na terenu savladao Albu 87:77 i tako nastavio svoju borbu za peto mjesto na kraju regularnog dijela sa Makabijem. Evo kako sada izgleda tabela Evrolige: 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Timovi koji su se plasirali na Top 8 su: Barselona, Real Madrid, Olimpijakos, Olimpija Milano, Anadolu Efes, Makabi, Monako i Bajern. 

Barselona je osigurala prvo mjesto, a drugi će biti Real ili Olimpijakos. Ako Madriđani pobijede Bajern u narednom meču preuzimaju drugo mjesto, ako izgube mogu da budu i četvrti. Olimpija iz Milana ima lošiji međusobni skor od Olimpijakosa i Reala, a trenutno je na 18 pobjeda, što znači da će najvjerovatnije biti četvrta. Treći mogu da budu ako pobijede ASVEL, a Real izgubi od Bajerna. 

Za peto mjesto se bore Efes i Makabi koji su na skoru 15:11 i imaju još po dva meča, a Bajern i Monako odlučuju ko će biti sedmi. Žele oba tima da izbjegnu Barselonu, a Monako je trenutno na skoru 14:13 i ima još jedan meč da odigra. Bajern je na 13:12 i čeka ih još tri susreta. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC