• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gagi Nikolić se oprostio od Borca i Banjaluke: Banjalučka regija će zauvijek imati posebno mjesto u mom srcu!

Autor Dragan Šutvić

Sada već bivši trener Borca se u pismu upućenom na našu adresu zahvalio svima sa kojima je sarađivao tokom rada u klubu i boravka u gradu.

 dragan nikolić Izvor: ABA liga 2/Dragana Stjepanović

Utakmica polufinala ABA 2 lige protiv Zlatibora bila je Draganu Gagiju Nikoliću posljednja na klupi Borca.

U banjalučki klub Nikolić je stigao krajem 2020. godine, a sa crveno-plavima je u ovoj sezoni bilježio odlične rezultate u drugom po jačini regionalnog takmičenja, gdje je zaustavljen na korak od finala sa skopskim MZT-om.

Možda će vas zanimati

Sada već bivši trener Banjalučana, koji se i dalje nalazi u Skoplju kako bi pogledao večerašnje finale ABA 2 lige, obratio se redakciji portala MONDO pismom zahvalnosti, gdje nije propustio priliku da pomene sve one koji su mu pomogli u radu, ali i prirasli srcu tokom boravka u Banjaluci.

"Zahvalan sam mnogim medijima i ogromnoj većini Banjalučana i naravno navijačima Borca na velikoj podršci koju sam imao u prethodne dvije sezone. To je za poželjeti svakom treneru. Posebna zahvalnost Milanu Đajiću (predsjedniku Borca), Tiboru Florijanu (generalnom menadžeru Borca) i Mihajlu Zvonaru (sekretaru Borca)", naveo je Nikolić, osvrnuvši se i na ljude iz Igokee, sa kojom je Borac prije početka sezone potpisao sporazum o saradnji.

"Izuzetnu podršku sam imao i od Vuka Radivojevića sa kojim imam dobar lični odnos i koga smatram najboljim direktorom u ABA ligi. Generalno, zdrava saradnja dva velika kluba Igokee i Borca se pokazala dobrom i uspješnom i takođe bih se zahvalio na svemu dragocjenim ljudima poput Igora Dodika, Pavla Ćorovića, Borisa Spasojevića, Siniše Kovačevića", istakao je Nikolić, zahvalivši se na kraju ljudima iz svog stručnog štaba.

"Mom stručnom stabu Nemanji Tomicu, Marku Šćekiću, Lazaru Vulinu i Marku Iliću hvala što su mi se našli u svakom momentu i u svemu. Banjalučka regija ce zauvijek imati posebno mjesto u mom srcu", zaključio je Nikolić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC