• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je ovo detalj koji je odlučio? Avramović htio moćno da zakuca, pa promašio - Partizan ispustio nemoguće! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksa Avramović je promašio zakucavanje koje je Partizanu moglo da donese mirniju završnicu i pobjedu nad Bursom, ali je promašio.

 Aleksa-Avramovic-promasio-zakucavanje-protiv-Bursaspora Izvor: Sportklub/Screenshot

Partizan je na neobjašnjiv način eliminisan iz Evrokupa pošto je na ulasku u posljednja dva minuta meča protiv Bursaspora imao pet poena razlike i priliku da odlučuje o svojoj sudbini, ali je napravio preveliki broj grešaka koje su na kraju "kumovale" produžetku, na kraju i velikoj pobjedi tima Dušana Alimpijevića.

Mnogi će se pitati zašto je Kevin Panter na sedam sekundi do kraja odlučio da šutira za tri poena umjesto da lopta ide pod koš gdje je mogao da se traži i faul, drugi će podizati obrvu i razmišljati o krajnje nepotrebnom faulu Jana Madara tokom izvođenja lopte sa njegov tim, dok je trećima u glavi ostao veliki promašaj Alekse Avramovića - vjerovatno na kraju najvećeg tragičara utakmice osmine finala.

Na tačno 90 sekundi do kraja Partizan je imao prednost od pet poena razlike (79:74) i napad, a Turci su nakon serije promašaja bili na konopcima. Lopta je bila kod Avramovića i uspio je da predribla Endrjuza i krene na koš, ali...

Umjesto da je položi u koš - pošto je imao otvoren put nakon "iskakanja" Dudžinskog - Avramović je odlučio da atraktivno zakuca loptu i tako dokrajči rivala. Nema sumnje da bi Arena u tom trenutku eksplodirala pošto bi na 75 sekundi do kraja Partizan imao velikih sedam razlike, međutim to se nije dogodilo.

Avramović se prerano odrazio i nije uspio da zakuca loptu, ostala je na prvom obruču, tako da je nakon toga odmah odgovorio Nidam trojkom - i prednost se od potencijalnih sedam smanjila na samo "plus dva".

Dugo će zbog toga ovaj promašaj proganjati Aleksu Avramovića, koji je inače odigrao odličan meč i zabilježio 23 poena, a to se vidjelo i na kraju utakmice kada se "slomio" pred navijačima Partizana. Bio je jedan od igrača kojima je najteže pao poraz, naravno uz Željka Obradovića koji je bio na ivici suza.

Pogledajte promašaj Alekse Avramovića protiv Bursaspora!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC