• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan odigrao očajan meč, navijači "skočili" na njega: Misteriozna partija Srbina, šta mu se desilo?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bogdan Bogdanović je odigrao lošu utakmicu za Atlantu, a navijači su zbog toga počeli da ga prozivaju na društvenim mrežama.

 boigdan bogdanović odigrao veoma loš meč Izvor: Profimedia

Dok je Nikola Jokić blistao u pobjedi Denvera za 1:3 u seriji protiv Golden Stejta, ostali srpski košarkaši se nisu proslavili. Nemanja Bjelica jedva da je igrao za Voriorse na tom susretu (bez učinka), dok se ni Bogdan Bogdanović nije proslavio u četvrtoj utakmici serije protiv Majamija.

Atlanta je izgubila na svom terenu ubjedljivo (110:86), a Houksi su odigrali loš meč u svakom smislu i sada su na korak od eliminacije jer gube 3:1 i sada putuju na Floridu.

Možda će vas zanimati

Da stvar bude gora po njih, nešto čudno se dogodilo sa liderima tima. Trej Jang i Bogdan Bogdanović odigrali su možda najgore utakmice sezone, pa su navijači počeli da nagađaju da se možda radi o povredama, iako se Atlanta i Mekmilan uopšte nisu oglašavali na tu temu.

Jang je odigrao 36 minuta i za to vrijeme je postigao tek devet poena (3/11 iz igre), dok je Bogdanović na parketu bio svega 20 minuta. To mu je bilo dovoljno da ubaci četiri poena uz tek jedan koš iz igre (1/6).

Dok se na društvenim mrežama nagađalo da ga nije bilo zbog povrede, za to vrijeme su ga navijači "prozivali" pošto se nije oglašavao nakon poraza. Navikli su da Bogdanović pošalje poruku nakon pobjeda, međutim sada im je bilo sumnjivo što se nije javio i objasnio razlog loše partije.

Dodajmo i da je Majamiju pobjedu doneo Džimi Batler sa 36 poena i deset skokova, dok je najbolji igrač domaćeg tima bio Hanter sa 24 poena. Prvi naredni je Noks sa 12...

Prethodne noći je još Nju Orleans savladao Finiks 118:103 i izjednačio rezultat na 2:2 u seriji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC