• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Zagorac otišao u NBA? Poznati menadžer detaljno objasnio sve: Ljudi, pogledajte te mečeve i sve će biti jasno!

Autor Dragan Šutvić

Rade Zagorac je prije povratka u Evropu pokušao da se izbori za mjesto u NBA ligi, ali nije uspio da ubijedi čelnike Memfisa da ga angažuju. O tome je pričao i Miško Ražnatović.

 miško o zagorcu Izvor: MN Press/Youtube/Global Basketball/printscreen

Nikola Jokić je potpuno očekivano bio glavna tema i najveći broj pitanja za poznatog agenta Miška Ražnatovića se odnosio na sjajnog centra Denvera. Od onih vezanih za igranje za Srbiju, preko MVP priznanja i odlične sezone koju ima.

Tokom gostovanja u podkastu "Inkubator" je popularni menadžer odgovarao i na pitanja navijača. Bilo je nekoliko zanimljivih koji se nisu ticali direktno Nikole, već i drugih klijenata, sadašnjih i nekadašnjih.

Jedno od tih pitanja odnosilo se na Radeta Zagorca.. Kapitena Partizana koji je na NBA draftu 2016. godine izabran od strane Bostona kao 35. pik, pa proslijeđen u Memfis. Pitanje za Ražnatovića je bilo vezano upravo za taj prelazak Zagorca na najviši nivo.

"Zagorac je imao sjajnu sezonu u Megi prije drafta. Mega je osvojila Kup sa mladim i slabim timom, igrala je u finalu ABA lige, pobijedila je Budućnost u polufinalu sa Zagorcem koji je imao indeks 40. Bio je veliki interes za njega. Nije bilo tako čudesno, volšebno ili tako god", jasan je Ražnatović.

Rade Zagorac Letnja liga Memfis
Izvor: YouTube/serbian_slam

Zagorac se nije dugo zadržao u Memfisu, igrao je u Ljetnoj ligi i tokom nekih pripremnih utakmica poslije čega se vratio u Evropu.

"Nažalost, ta karijera se nije odmotala kako smo očekivali. Kada nema sjajnu sezonu sada, ljudi ne mogu to da shvate. Savjetujem im da pogledaju mečeve iz sezone u kojoj je draftovan i sve će im biti jasno", zaključio je Ražnatović.

Rade Zagorac u Megi
Izvor: YouTube/Mirko Milanović

Zagorac je u sezoni 2015/16 prosječno bilježio 13,1 poen, 5,8 skokova i 2,4 asistencije po meču. Najbolju utakmicu imao je protiv Budućnosti kada je ubacio 27 poena za indeks 40.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC